Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο μεγάλο event των Pokémon! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερομηνία και για το πρώτο expansion των Scarlet & Violet
08 Αυγούστου 2023 17:24
Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο μεγάλο event των Pokémon! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η The Pokémon Company πραγματοποίησε πριν από λίγα λεπτά το νέο μεγάλο και άκρως καλοκαιρινό event για τα Pokémon και επιφύλασσε μερικές πολύ ωραίες εκπλήξεις.

Αρχικά, η εταιρία δήλωσε ότι πολύ σύντομα τα Pokémon από το Paldea Region δηλαδή από τα παιχνίδια Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, πρόκειται να προστεθούν στο Pokémon GO της Niantic.

Νέα σειρά που ονομάζεται Pokémon: Path to the Peak 

Στη συνέχεια μάθαμε ότι θα έρθει μία ακόμη μίνι σειρά που θα ονομάζεται Pokémon: Path to the Peak και θα επικεντρώνεται στο δημοφιλές Trading Card Game (παιχνίδι καρτών) της σειράς. Η ιστορία αυτής της επικεντρώνεται σε ένα νεαρό κορίτσι που ανακαλύπτει ότι έχει ταλέντο εκ φύσεως στο να παίζει το Pokemon TCG. Δείτε τα πρώτα πλάνα παρακάτω.

Mew και Mewtwo στα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet 

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet πρόκειται να λάβουν δύο νέα Pokémon, το Mew και Mewtwo. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τον κωδικό GETY0URMEW μέσα στα παιχνίδια, στην κατηγορία Mystery Gift μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.

Νέο trailer από το Detective Pikachu Returns

Επίσης, το νέο παιχνίδι ονόματι “Detective Pikachu Returns” απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο trailer που θέλει να σας βάλει στο κλίμα και να σας προετοιμάσει κατάλληλα για τις 6 Οκτωβρίου, όπου και κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Ο εμβληματικός κίτρινος χαρακτήρας θα επιστρέψει ως ντετέκτιβ για να λύσει νέες υποθέσεις και το πρώτο trailer θέλει να σας δώσει μια πρώτη γεύση από τη νέα περιπέτειά του, αλλά και του βοηθού του Tim Goodman που βρίσκονται μαζί στην Ryme City.

Το Pokémon Horizons: The Series εκτός Ιαπωνίας

Η The Pokemon Company αποκάλυψε ότι η νέα σειρά Pokémon Horizons: The Series που παίζει ήδη στην Ιαπωνία, θα καταφθάσει και στην Αμερική πολύ σύντομα, λογικά μέσα από το Netflix, όπως θα γίνει και στην Ευρώπη. Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο άλλο νέο όπως παραδείγματος χάρη η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Pokémon Trading Card Game και Pokémon Stadium 2 στο Nintendo Switch

Στη συνέχεια η εταιρία αποκάλυψε ότι τόσο το Pokémon Trading Card Game, όσο και το Pokémon Stadium 2 θα καταφθάσουν επιτέλους στο Nintendo Switch μέσα από την υπηρεσία Nintendo Switch Online. Και οι δύο τίτλοι θα γίνουν διαθέσιμοι στην πλατφόρμα από σήμερα 8 Αυγούστου.

Γνωρίστεο το Pokémon: Paldea Winds

Το Pokémon: Paldea Winds είναι μία νέα animated σειρά που βασίζεται στο Paldea Region, δηλαδή στα πρόσφατα παιχνίδια του Nintendo Switch και θα παίξει στο YouTube κανάλι των Pokemon από τις 6 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, το πρώτο μεγάλο DLC των Scarlet και Violet, το The Teal Mask θα καταφθάσει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το Pokémon Presents event.

Tags: