Baldur's Gate 3 και The Witcher μοιράζονται κάτι κοινό μεταξύ τους και η κοινότητα το λατρεύει!

Ειδικά στην κοινότητα του Baldur's Gate 3 στο Reddit γίνεται χαμός
07 Αυγούστου 2023 23:01
Baldur's Gate 3 και The Witcher μοιράζονται κάτι κοινό μεταξύ τους και η κοινότητα το λατρεύει!

Ξέρατε ότι το Baldur's Gate 3 μοιράζεται κάτι κοινό με το The Witcher και μάλιστα με τον ίδιο τον..."Geralt"; Ο φιλόδοξος RPG τίτλος της Larian Studios είναι ο πιο hot τίτλος που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και τα νούμερά του στο Steam αποτελούν μια ένδειξη, όμως πέραν του ότι πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή, διαθέτει και ένα πολυπληθές voice cast. 

Μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα είναι ο οσκαρικός ηθοποιός J.K. Simmons (Spider-Man: No Way Home, Whiplash), o Matthew Mercer (Resident Evil 6, Cyberpunk: Edgerunners) και η Maggie Robertson (Resident Evil Village). Ωστόσο ένα όνομα ξεχώρισε περισσότερο από όλα για τη gaming κοινότητα και είναι αυτό του Doug Cockle, του ηθοποιού που δανείζει εδώ και χρόνια τη φωνή του στον Geralt των παιχνιδιών της CD Projekt. 

Ο χαρακτήρας που ο Cockle δανείζει τη φωνή του παραμένει άγνωστος και όσοι παίκτες τον έχουν ανακαλύψει δεν τον αποκαλύπτουν για να αποφευχθούν τυχόν spoilers. Ωστόσο, η κοινότητα το απολαμβάνει στο ειδικό Reddit του Baldur's Gate 3 καθώς σχολιάζουν ασταμάτητα με ατάκες του...Geralt of Rivia.

Άλλωστε έχουν ακούσει χιλιάδες φορές τον Doug Cockle με την μπασάτη του φωνή να ξεστομίζει ατάκες όπως "What now, you piece of filth", "Winds howling" και το "Damn, you're ugly".

Baldur's Gate 3 - Community Update #22: Power Of A Mind Flayer
by u/matthileo in BaldursGate3

 

Παραλίγο να ξεπεράσει και το ρεκόρ του Hogwarts Legacy στους ταυτόχρονους παίκτες στο Steam σύμφωνα με τα στοιχεία του SteamDB. 

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, πρόκειται φυσικά για sequel της ιστορικής Baldur's Gate σειράς που ξεκίνησε το 1998 και θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στο είδος της. Το παιχνίδι θα ακολουθεί μια ομάδα εξερευνητών, οι οποίοι μολύνονται από ένα μυστηριώδες παράσιτο που τους δίνει παράξενες δυνάμεις και τους συνδέει με ένα αρχαίο κακό.

Το παιχνίδι θα διαθέτει μια βαθιά ιστορία με πολλαπλά τέλη και διακλαδώσεις, ενώ θα υπάρχει co-op, καθώς και το Dungeon Master mode που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν και να μοιράζονται τις δικές τους περιπέτειες.

Πριν μερικές ημέρες έφτασε και το πρώτο μεγάλο patch που διόρθωσε πάνω από 150 bugs, ενώ εάν πατήσετε εδώ, θα πάτε στα παρασκήνια του Baldur’s Gate 3.

Το Baldur's Gate 3 κυκλοφορεί από τις 3 Αυγούστου 2023 για το PC και στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 για το PlayStation 5.