Το Baldur’s Gate 3 παραλίγο να περάσει το ρεκόρ του Hogwarts Legacy στο Steam!

Έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ
07 Αυγούστου 2023 09:24
Το Baldur’s Gate 3 παραλίγο να περάσει το ρεκόρ του Hogwarts Legacy στο Steam!

Το Baldur’s Gate 3 έχει κάνει ένα από τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα στην ιστορία του PC gaming, καθώς μόλις μάθαμε ότι έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ. Πρόσφατα μάθαμε ότι είχε το 2ο μεγαλύτερο launch στο Steam για φέτος και σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του SteamDB, ο τίτλος της Larian Studios συνεχίζει να ανεβαίνει.

Πριν από μερικές ώρες, λοιπόν, το Baldur’s Gate 3 κατάφερε να σημειώσει ένα ακόμη ρεκόρ με 814,466 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam και αυτό είναι το μεγαλύτερο νούμερο που έχει δει ποτέ το παιχνίδι. Ο τίτλος βρίσκεται για λίγο πίσω από το Hogwarts Legacy, που ακόμη παραμένει το μεγαλύτερο λανσάρισμα για φέτος στο Steam με 879.308 ταυτόχρονους παίκτες. Ωστόσο, είναι μεγάλο κατόρθωμα για ένα παιχνίδι όπως το Baldur’s Gate 3 να φτάσει σχεδόν τα νούμερα του franchise του Harry Potter.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, πρόκειται φυσικά για sequel της ιστορικής Baldur's Gate σειράς που ξεκίνησε το 1998 και θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στο είδος της. Το παιχνίδι θα ακολουθεί μια ομάδα εξερευνητών, οι οποίοι μολύνονται από ένα μυστηριώδες παράσιτο που τους δίνει παράξενες δυνάμεις και τους συνδέει με ένα αρχαίο κακό.

Το παιχνίδι θα διαθέτει μια βαθιά ιστορία με πολλαπλά τέλη και διακλαδώσεις, ενώ θα υπάρχει co-op, καθώς και το Dungeon Master mode που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν και να μοιράζονται τις δικές τους περιπέτειες.

Πριν μερικές ημέρες έφτασε και το πρώτο μεγάλο patch που διόρθωσε πάνω από 150 bugs, ενώ εάν πατήσετε εδώ, θα πάτε στα παρασκήνια του Baldur’s Gate 3.

Το Baldur's Gate 3 κυκλοφορεί από τις 3 Αυγούστου 2023 για το PC και στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 για το PlayStation 5.