Το νέο trailer του Mortal Kombat 1 είναι γεμάτο fatalities και ανεβάζει το hype στα ύψη!

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του τίτλου
07 Αυγούστου 2023 11:02
Το νέο trailer του Mortal Kombat 1 είναι γεμάτο fatalities και ανεβάζει το hype στα ύψη!

Η NetherRealm Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το ολοκαίνουργιο gameplay trailer του Mortal Kombat 1, το οποίο θέλει να σας προετοιμάσει για την κυκλοφορία ανεβάζοντας το hype στα ύψη. Με τίτλο “Banished”, το νέο βίντεο διαρκεί σχεδόν τέσσερα λεπτά και βλέπουμε γνωστούς χαρακτήρες να μάχονται στις νέες αρένες του τίτλου.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι οι Reptile, Ashrah και Havik θα βρίσκονται κανονικά στον τίτλο ως playable χαρακτήρες, ενώ η Sareena θα εμφανιστεί ως “Kameo Fighter”. Και οι τρεις χαρακτήρες, που ο καθένας προέρχεται από διαφορετικά realms, παρουσιάζονται σε ένα νέο trailer και σας δίνουν μια νέα ματιά στους gameplay μηχανισμούς τους, καθώς και σε ένα κομμάτι της ιστορίας τους.

Ο Reptile που είναι γνωστός και ως Syzoth έρχεται από το Outworld και έχει την ικανότητα να εκτοξεύει οξύ στους αντιπάλους του, ενώ η Ashrah, είναι από το Netherrealm που κρατάει ένα στιλέτο ψάχνοντας τη λύτρωσή της. Ο Havik είναι ένας επαναστάτης του Seido, ο οποίος σκοπεύει να καταρρίψει το καθεστώς του κόσμου του, ενώ χρησιμοποιεί ένα μοναδικό στιλ μάχης.

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC. Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω.