Η Sony παρουσιάζει επερχόμενα παιχνίδια για το PlayStation που δεν πρέπει να χάσετε

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τι έρχεται…
26 Ιουλίου 2023 18:03
Η Sony παρουσιάζει επερχόμενα παιχνίδια για το PlayStation που δεν πρέπει να χάσετε

Μέσα από το επίσημο Blog της, η Sony θέλει να σας προτείνει διάφορους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν από τώρα και μέχρι το τέλος του 2023 για το PlayStation, τους οποίους σύμφωνα με εκείνη δεν πρέπει να χάσετε.

«Μπορείτε να πιστέψετε ότι το μισό του 2023 έχει ήδη τελειώσει; Ο χρόνος κυλά όταν παίζετε τόσο διασκεδαστικά παιχνίδια. Ενώ το 2023 ήταν ήδη μια μεγάλη χρονιά για τους παίκτες του PlayStation, το υπόλοιπο του 2023 είναι εξίσου συναρπαστικό» - λέει η Sony μέσα στο Blog.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η λίστα που θα βρείτε παρακάτω, δεν αφορά μόνο αποκλειστικούς τίτλους, αλλά και τίτλους που θα έρθουν και σε άλλες κονσόλες, όπως είναι το Xbox.

Immortals of Aveum – Κυκλοφορία 22 Αυγούστου

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα σχετικά με το concept, στο Immortals of Aveum ο παίκτης λαμβάνει το ρόλο του Jak, ενός μάγου που γίνεται μέλος του τάγματος του 'Order of Immortals' και γίνεται ο πρωταγωνιστής του αέναου πολέμου της ανθρωπότητας, για το ποιος θα χαλιναγωγήσει τη μαγεία. Το σκηνικό του τίτλου λαμβάνει χώρα σε ένα πρωτότυπο fantasy σύμπαν και υπόσχεται ένα έντονο, κινηματογραφικό campaign γεμάτο γρήγορη δράση και gameplay που βασίζεται σε spells.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει: Καθώς ο αγώνας ενάντια του Sandrakk συνεχίζεται, ο Jack (Darren Barnet) επιστρέφει με την Binding Stone, ένα ισχυρό τεχνούργημα που έπρεπε να καταστρέψει και όχι να κρατήσει. Πιστεύει ότι έκανε τη σωστή επιλογή, τώρα θα πρέπει να πείσει τον Kirkan (Gina Torres), τον αρχηγό των Immortals.

Armored Core VI: Fires of Rubicon – Κυκλοφορία 25 Αυγούστου

Το Armored Core VI Fires of Rubicon διαδραματίζεται το έτος 2233, σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από δεκαετίες συγκρούσεων μεταξύ αντίπαλων factions. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του 621, ενός πιλότου που στρατολογείται από τον ‘Handler Walter’, έναν σκοτεινό πράκτορα που εργάζεται για έναν άγνωστο εργοδότη. Ο Walter προσφέρει στον 621 την ευκαιρία να ενταχθεί σε μια επίλεκτη μονάδα στρατιωτών, γνωστή ως Human Plus, οι οποίοι έχουν ενισχυμένες ικανότητες χάρη σε πειραματικές χειρουργικές επεμβάσεις και εμφυτεύματα.

Goodbye Volcano High – Κυκλοφορία 29 Αυγούστου

Το Goodbye Volcano High είναι ένα συναισθηματικό φορτισμένο παιχνίδι αφήγησης όπως λέει η Sony και θέλει να σας μεταφέρει σε μία εποχή, όπου οι δεινόσαυροι κυβερνούσαν την Γη.

Sea of Stars – Κυκλοφορία 29 Αυγούστου

Το Sea of Stars είναι ένα RPG με κλασσικό στιλ που βασίζεται στην turn-based μάχη και έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Sabotage Studios, η οποία μας είχε χαρίσει το The Messenger. Μάλιστα, και το νέο της παιχνίδι διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν.

Baldur’s Gate 3 – Κυκλοφορία 6 Σεπτεμβρίου

Το Baldur's Gate 3 είναι φυσικά sequel της ιστορικής Baldur's Gate σειράς που ξεκίνησε το 1998 και θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στο είδος της. Το παιχνίδι θα ακολουθεί μια ομάδα εξερευνητών, οι οποίοι μολύνονται από ένα μυστηριώδες παράσιτο που τους δίνει παράξενες δυνάμεις και τους συνδέει με ένα αρχαίο κακό. Το παιχνίδι θα διαθέτει μια βαθιά ιστορία με πολλαπλά τέλη και διακλαδώσεις, ενώ θα υπάρχει co-op, καθώς και το Dungeon Master mode που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν και να μοιράζονται τις δικές τους περιπέτειες. 

The Crew Motorfest – Κυκλοφορία 14 Σεπτεμβρίου

Το νέο κεφάλαιο του The Crew franchise, στοχεύει ξεκάθαρα στο να γίνει ένα racing παιχνίδι πολλαπλών οχημάτων αλλά με πολύ πιο "Forza Horizon" ύφος αυτή τη φορά. Για αυτό εγκαταλείπει την επαρχία των ΗΠΑ και μεταφέρει την γκαζιάρικη δράση και τα λάστιχά του στο νησό O'ahu της Χαβάης. Από οχήματα, αγωνιστικά, supercars, αγροτικά, μέχρι ποδήλατα, σκάφη και αεροσκάφη είναι στη διάθεσή σας για να οδηγήσετε ή να πιλοτάρετε στο "Motorfest".

Mortal Kombat 1 – Κυκλοφορία 19 Σεπτεμβρίου

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities για το άκρως ανανεωμένο Mortal Kombat 1. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Eternights – Κυκλοφορία 21 Σεπτεμβρίου

Η σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει: Το Studio Sai's Eternights προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ρομαντικού simulation και δράσης που ανεβάζει την αδρεναλίνη. Αντιμέτωποι με μια καταστροφική καταστροφή αποκαλυπτικών διαστάσεων, ορισμένοι έφηβοι στη Σεούλ εξακολουθούν να προσπαθούν να ζήσουν όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά μέσα σε ένα υπόγειο καταφύγιο.

Assassin’s Creed Mirage – Κυκλοφορία 12 Οκτωβρίου

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Το παιχνίδι θα αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Μιας και το Assassin’s Creed Mirage λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Basim, είναι 17 ετών και έτσι τη φωνή του έχει δώσει αυτή τη φορά ο Lee Majdoub.

Συγχρόνως, το cast θα εμπλουτίζει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Shohreh Aghdashloo, η οποία θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Roshan, η οποία στο παιχνίδια θα είναι κάτι σαν μέντορας του Basim.

Alan Wake 2 – Κυκλοφορία 17 Οκτωβρίου

Το παιχνίδι θα έχει δύο campaigns με το καθένα να έχει το δικό στιλ και mood. Tο campaign της Saga Anderson (κεντρική πρωταγωνίστρια) είναι για παράδειγμα εμπνευσμένο από την λατρεμένη σειρά True Detective και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, Se7en. Μάλιστα, έχει διευκρινιστεί ότι ενώ το παιχνίδι θα παραμείνει linear και δεν θα ακολουθήσει το trend των open-world, θα έχει “open area” gameplay, με πιο ανοιχτές και μεγάλες περιοχές που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, αν το επιθυμούν.

Marvel’s Spider-Man 2 – Κυκλοφορία 20 Οκτωβρίου

Στο sequel που συνεχίζει την ιστορία από το Marvel's Spider-Man και το Spider-Man: Miles Morales, θα δούμε τον Peter Parker να αγγίζει την σκοτεινή του πλευρά, καθώς τόσο ο νέος του φίλος, Miles Morales, μαζί με την MJ θα προσπαθήσουν να τον επαναφέρουν μιας και φαίνεται ότι το Symbiote του Venom τον έχει επηρεάσει βαθύτατα, κάνοντάς τον ανεξέλεγκτο. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει και η φιλική σχέση του Peter με τον Harry Osborn.

Στο open world οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με όποιο χαρακτήρα θέλουν, με την αλλαγή να γίνεται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπροσθέτως, ο κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του skill tree, όπου οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν δυνάμεις μόνο για αυτόν, ενώ θα υπάρχει και ένα κοινό skill tree. Τέλος, έχουμε μάθει πως συνολικά η εμπειρία θα έχει έναν πιο σκοτεινό τόνο, κάτι που φυσικά είναι αναμενόμενο αν αναλογιστούμε και το ρόλο του Venom στην αφήγηση.

Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name – Κυκλοφορία 9 Νοεμβρίου

Το Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name είναι το νέο κεφάλαιο της σειράς Yakuza και πρόκειται για ένα action adventure RPG με τον Kiryu. Σε αυτόν τον τίτλο πρόκειται να μάθετε περισσότερα για τα όσα συνέβησαν στη ζωή του μετά το Yakuza 6: The Song of Life.

Avatar: Frontiers of Pandora – Κυκλοφορία 7 Δεκεμβρίου

Όσον αφορά την πλοκή, αναλαμβάνετε το ρόλο μιας Na'Vi που την απήγαγαν πριν από πολλά χρόνια οι άνθρωποι της RDA για να τη στρέψουν -μαζί με άλλους Na'Vi- ενάντια στο ίδιο της το είδος. Ο κεντρικός κακός είναι ο John Mercer, ηγέτης του RDA. Εσείς ως παίκτες ξυπνάτε 15 χρόνια μετά τη μάχη του Hallelujah Mountains, σαν ξένοι στην ίδια σας την πατρίδα.

Θα πρέπει να εξερευνήσετε τον κόσμο της Pandora και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλες φυλές για να κάνετε την αντεπίθεσή σας. Μάλιστα, εμφανίστηκε και ο ίδιος ο Τζέιμς Κάμερον για να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για μια νέα πρωτότυπη ιστορία στο κόσμο του Avatar και εντός του canon των ταινιών.

Παικτικά είδαμε επική κλίμακα στον κόσμο της Pandora, με εναλλαγή από third-person σε FPS. Υπάρχει δυνατότητα για εξερεύνηση με τα ιπτάμενα Ekron, αλλά και εναέριου combat με αυτά ως mounts, αλλά και άλλα είδη ζώων στις περιοχές της Pandora. Περιέχει stealth gameplay και parkour στοιχεία, ενώ όλο το campaign θα είναι playable με έως 2 παίκτες σε online co-op.

Η δημοσίευση του PlayStation στο Twitter:

Αν θέλετε να μάθετε όλα τα παιχνίδια που θα έρθουν στο υπόλοιπο του Ιουλίου μπορείτε να πατήσετε εδώ.