Τύπος στο Minecraft έκανε το αδιανόητο: Περπάτησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού! (BINTEO)

Του πήρε μόλις 2.500 ώρες παιχνιδιού για να τα καταφέρει και να δει τι γίνεται όταν φτάνει κανείς εκεί
23 Ιουλίου 2023 21:17
Τύπος στο Minecraft έκανε το αδιανόητο: Περπάτησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού! (BINTEO)

Το ακατόρθωτο κατάφερε τελικά ένας παίκτης του Minecraft καθώς επιχείρησε να περπατήσει μέχρι το τέλος του χάρτη του παιχνιδιού, ο οποίος είναι procedurally generated και συνεχώς η ΑΙ του παιχνιδιού "χτίζει" περισσότερα τουβλάκια για να τον συμπληρώσει. 

Το βίντεο εντόπισε ο Jake Lucky στο Twitter από τον streamer του Twitch ονόματι Mystical Midget, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του να φτάσει στο τέλος του χάρτη πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 31 Ιανουαρίου του 2021. Έκτοτε κατάφερε να περπατήσει σε πάνω από 32 εκατομμύρια τουβλάκια κάτι που διήρκησε πάνω από 2.500 ώρες παιχνιδιού

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα πολύ παλιό challenge στην κοινότητα του Minecraft που έμοιαζε αδιανόητο να το καταφέρει κανείς, ενώ απαιτεί ένα παλιό beta build του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, έπαιζε το Minecraft Beta 1.7.3, μια έκδοση του παιχνιδιού είναι πλέον 11 ετών. 

Φυσικά όσο κανείς ζορίζει τη μηχανή του παιχνιδιού, τόσο αυτή προσπαθεί να φορτώσει τα τουβλάκια μέχρι που "λυγίζει" και αφήνει τον παίκτη να πέσει στο κενό. Το κατόρθωμά του όμως ο Mystical Midget το πανηγύρισε δεόντως με τους συμπαίκτες του στο stream, μιας και κανείς δεν έχει φτάσει τόσο μακριά στο "τέλος του χάρτη". 

Δείτε το στιγμιότυπο του κατορθώματός του παρακάτω: