Είστε fans του Skyrim; Προλάβετε τότε αυτό το δωρεάν παιχνίδι

Από το Epic Games Store
20 Ιουλίου 2023 18:11
Είστε fans του Skyrim; Προλάβετε τότε αυτό το δωρεάν παιχνίδι

Πιστή στο ραντεβού της, η Epic Games μόλις διέθεσε τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store. Η κατηγορία “Free Games” μόλις ανανεώθηκε σήμερα και για μία εβδομάδα ακόμα, θα μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με δύο τίτλους.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Murder by Numbers της Mediatonic, στο οποίο καλείστε να λύσετε διάφορους γρίφους για να βρείτε στοιχεία, έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσετε για να ανακρίνετε διάφορους υπόπτους. Στόχος σας είναι να ανακαλύψετε ένα μυστήριο και να βρείτε την αλήθεια ενός φόνου.

Los Angeles 1996. Η Honor Mizrahi είναι απλώς μια ηθοποιός σε μία επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή με ντετέκτιβ. Ωστόσο, όταν το αφεντικό της καταλήγει νεκρό, λίγα λεπτά αφότου την απέλυσε, εκείνη βρίσκεται πρωταγωνίστρια στο δικό της μυστήριο δολοφονίας. Εκείνη θα συνεργαστεί με ένα ρομπότ, το SCOUT, και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι για να καθαρίσει το όνομά της.

Τελικά, ισχύει ότι το The Elder Scrolls Online θα προστεθεί στην κατηγορία Free Games του Epic Games Store, ύστερα από την εξαφάνισή του που σας είχαμε ενημερώσει. Έτσι, από σήμερα θα μπορείτε να παίξετε το επιτυχημένο παιχνίδι της Bethesda, που λαμβάνει χώρα στο θρυλικό RPG σύμπαν της.

Ο τίτλος της Bethesda μετράει ήδη πάνω από 22 εκατομμύρια παίκτες και εάν είστε λάτρεις των MMO παιχνιδιών, του Skyrim και άλλων Elder Scrolls τίτλων και θέλετε να παίξετε κάτι διαφορετικό, σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Υπεύθυνη για τον τίτλο είναι η ZeniMax Online Studios. 

Κατεβάστε το Murder by Numbers πατώντας εδώ.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το The Elder Scrolls Online από εδώ.

Οι δύο παραπάνω τίτλοι θα παραμείνουν δωρεάν έως την επόμενη Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Από την στιγμή που θα προσθέσετε τα παιχνίδια στην συλλογή σας, θα τα κρατήσετε για πάντα.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.