PlayStation: Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έρχονται στα PS4 και PS5

Κλείδωσε η ημερομηνία
14 Ιουλίου 2023 19:59
PlayStation: Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έρχονται στα PS4 και PS5

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, εδώ και μερικές ώρες έχουν ξεκινήσει οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στις Xbox κονσόλες, αποτελώντας μια ιδανική ευκαιρία γι’ αυτούς που θέλουν να γεμίσουν το backlog τους. Τώρα, με τη σειρά της, και η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία έναρξης των καλοκαιρινών της προσφορών στο δικό της οικοσύστημα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από μια ανάρτηση στο επίσημη PlayStation Blog, η εταιρία επιβεβαίωσε πως το φετινό Summer Sale του PlayStation Store θα ξεκινήσει στις 19 Ιουλίου. Μέσα από αυτό, σε λιγότερο από μια εβδομάδα, οι κάτοχοι PS4 και PS5 κονσολών θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές.

Όπως συνηθίζει η εταιρία, οι εκπτώσεις της θα γίνουν σε δύο κύματα. Αυτό σημαίνει πως οι πρώτες προσφορές θα γίνουν διαθέσιμες στο PlayStation Store στις 19 Ιουλίου. Έπειτα, πολλές προσφορές θα σταματήσουν να ισχύουν στις 2 Αυγούστου, όταν θα καταφθάσει το δεύτερο κύμα με καινούργιες εκπτώσεις σε διαφορετικά παιχνίδια. Οι εκπτώσεις θα τελειώσουν ακριβώς μετά το δεκαπενταύγουστο, στις 16 Αυγούστου.

Φυσικά, μόλις η προωθητική ενέργεια ξεκινήσει θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση.