Η Nintendo επιστρέφει και επίσημα στη Gamescom 2023!

Μετά την απουσία της τα τελευταία χρόνια
04 Ιουλίου 2023 19:48
Η Nintendo επιστρέφει και επίσημα στη Gamescom 2023!

Η τελευταία φορά που η Nintendo έδωσε το παρών στη Gamescom ήταν το 2019, δηλαδή την τελευταία φορά που είχε πραγματοποιηθεί κανονικά η έκθεση πριν την πανδημία. Αυτό θα αλλάξει εν τέλει φέτος, αφού μόλις επιβεβαιώθηκε ότι ο ιαπωνικός κολοσσός θα επιστρέψει και επίσημα στη Gamescom 2023.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανίας Βιντεοπαιχνιδιών και το Koelnmesse ανακοίνωσαν πως η Nintendo θα έχει περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο μετά την τετράχρονη απουσία της. Αναλυτικότερα, οι διοργανωτές της μεγαλύτερης gaming έκθεσης στην Ευρώπη δήλωσαν:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Nintendo θα είναι παρούσα στην έκθεση Gamescom 2023. Πολλοί ακόμη εκθέτες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Μείνετε συντονισμένοι!

Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν η Nintendo θα έχει και κάποιο μεγάλο Direct με νέες ανακοινώσεις σε συνδυασμό με το περίπτερό της στον εκθεσιακό χώρο. Ωστόσο, σίγουρα το 2023 έχει πολλά ακόμη παιχνίδια για τους κατόχους Switch, πέρα από το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom και το Pikmin 4 που θα έχει ήδη κυκλοφορήσει μέχρι να πραγματοποιηθεί η έκθεση.

Μεταξύ άλλων οι Switch gamers έχουν να περιμένουν το Super Mario RPG το Νοέμβριο, το Super Mario Bros. Wonder τον Οκτώβριο, αλλά και τα πακέτα επέκτασης των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet. Οπότε αν αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν διαθέσιμα στην έκθεση, σίγουρα θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω τους.