Starfield: Η Bethesda ξεκαθάρισε το τοπίο με τις εκδόσεις που θα περιέχουν δισκάκι

Μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε από το support της Bethesda
27 Ιουνίου 2023 19:13
Starfield: Η Bethesda ξεκαθάρισε το τοπίο με τις εκδόσεις που θα περιέχουν δισκάκι

Μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε από τη σελίδα υποστήριξης της Bethesda, η εταιρία ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τα retail αντίτυπα του Starfield και εάν θα περιέχουν δισκάκι ή κωδικό. Και αυτό συνέβη γιατί το support page ανέφερε ότι όλες οι φυσικές (retail) εκδόσεις του Starfield θα περιλαμβάνουν το παιχνίδι με κωδικό κατεβάσματος και όχι σε δισκάκι.

Επίσημη η Bethesda, απάντησε σε σχετική ερώτηση του Eurogamer για το θέμα αυτό, ξεκαθαρίζοντας τις λεπτομέρειες. Έτσι, λοιπόν, η απλή retail Standard Edition του Starfield θα περιέχει το παιχνίδι μέσα σε δισκάκι, όμως η αντίστοιχη φυσική έκδοση για το PC δε θα περιέχει δίσκο. Αντίθετα, θα περιλαμβάνεται ένα κουπόνι με κωδικό για να κατεβάσουν οι κάτοχοι τον τίτλο. Επίσης, τόσο σε PC όσο και στο Xbox, οι Constellation Editions του Starfield θα συμπεριλαμβάνουν το παιχνίδι σε κωδικό, μια έκδοση η οποία κοστίζει $299. 

Επομένως, εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε το Starfield σε δισκάκι τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε την Standard Edition για Xbox Series X|S. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες πίσω από την αποκλειστικότητα του Starfield, το οποίο παραλίγο να ήταν exclusive του PS5, πατώντας εδώ. 

Πατήστε εδώ για να δείτε τα PC specs του φιλόδοξου space exploration τίτλου της Bethesda. Από την ίδια συνέντευξη μοιράστηκε κι άλλες πληροφορίες για τον τίτλο ο Todd Howard.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Windows Store στις 6 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.