Το Starfield ίσως δεν έχει “δισκάκι” μέσα στο retail αντίτυπο

Αλλά μόνο έναν κωδικό
25 Ιουνίου 2023 19:53
Το Starfield ίσως δεν έχει “δισκάκι” μέσα στο retail αντίτυπο

Όσοι αγοράσουν το Starfield σε retail μορφή, ίσως αντικρήσουν ένα "άδειο κουτάκι", καθώς σύμφωνα με την Bethesda, το retail αντίτυπο θα έχει μέσα μόνο έναν κωδικό. Πιο συγκεκριμένα, ένας fan ρώτησε την εταιρία στο Twitter εάν η φυσική έκδοση του τίτλου θα περιέχει δίσκο για το Xbox Series X.

Η ομάδα υποστήριξης της Bethesda απάντησε λίγη ώρα μετά λέγοντας τα εξής: “Γεια! Όλες οι φυσικές εκδόσεις του Starfield θα περιέχουν έναν κωδικό. Δε θα υπάρχει δίσκος”. Ωστόσο, το παράξενο τις υπόθεσης και αυτό που έβαλε σε σκέψεις πολλούς gamers, είναι ότι λίγο μετά από αυτή την απάντηση, η Bethesda διέγραψε το tweet της χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Έτσι, δεν ξέρουμε εάν το διέγραψε επειδή η απάντηση δεν ίσχυε ή επειδή ανακοινώθηκε πρόωρα ότι δε θα έχει δίσκο μέσα στο retail αντίτυπο. Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι χρήστες είχαν κάνει ήδη screenshot την απάντησή της και μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα σύντομα, όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του Starfield. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα PC specs του φιλόδοξου space exploration τίτλου της Bethesda. Από την ίδια συνέντευξη μοιράστηκε κι άλλες πληροφορίες για τον τίτλο ο Todd Howard.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Windows Store στις 6 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.