Το πρώτο story expansion του Atomic Heart έρχεται με σοβιετική τρέλα - Δείτε το trailer

Μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του
26 Ιουνίου 2023 22:27
Το πρώτο story expansion του Atomic Heart έρχεται με σοβιετική τρέλα - Δείτε το trailer

Η Mundfish έκανε την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση για το τι επιφυλάσσει το μέλλον της ιστορίας του Atomic Heart, στην οποία θα δοθεί συνέχεια μέσω του πρώτου DLC. 

Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα με τίτλο "Atomic Heart: Annihilation Instinct" και αποτελεί το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά expansions, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο Atomic Pass του τίτλου, το οποίο κοστίζει $39.99. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα μετά το φινάλε οτυ παιχνιδιού όπου η δράση μεταφέρεται στο Mendeleev Complex με σκοπό να ανακαλύψετε την αλήθεια για τη NORA. 

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή που έδωσε η Mundfish στο "Annihilation Instinct" ως παίκτες θα έρθετε αντιμέτωποι με νέους αλλομορφικούς εχθρούς, το οπλοστάσιό σας θα μεγαλώσει με την προσθήκη του Secateur (ranged weapon) και του Klusha (melee), καθώς και μια νέα ικανότητα ονόματι "Techno-Stasis" θα σας επιτρέψει να ελέγξετε τον ίδιο τον χρόνο. 

Ακόμη ως παίκτες θα γνωρίσετε έναν νέο αινιγματικό χαρακτήρα, ενώ άλλοι θα επιστρέψουν σε απροσδόκητες καταστάσεις για να βουτήξετε βαθιά στην τρέλα της τεχνητής νοημοσύνης και να τη χαλιναγωγήσετε. Χάρη στο νέο update του παιχνιδιού από σήμερα είναι διαθέσιμο το New Game+ που αυξάνει τη δυσκολία και μεταφέρει τα abilities και τα όπλα σας, ενώ οι εχθροί θα είναι πιο ανθεκτικοί και με νέες επιθέσεις. 

Το Atomic Heart: Annihilation Instinct θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου 2023. Δείτε παρακάτω το σχετικό trailer. 

Tags: