Η Ciri και η Yennefer από το The Witcher έφτασαν στο Fortnite

Ο Geralt είχε προστεθεί στο παιχνίδι στα τέλη του 2022
23 Ιουνίου 2023 18:10
Η Ciri και η Yennefer από το The Witcher έφτασαν στο Fortnite

Το Fortnite εμπλουτίστηκε με νέο περιεχόμενο και πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με χαρακτήρες από το The Witcher. Πιο συγκεκριμένα, μετά την άφιξη του Geralt of Rivia που έφτασε στο δημοφιλές battle royale στα τέλη του 2022, πλέον θα μπορείτε να βάλετε τα ρούχα δύο ακόμη χαρακτήρων.

Με αφορμή την 3η σεζόν του The Witcher (Ο Γητευτής) που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου στο Netflix, η Epic Games έφερε στο Fortnite την Ciri και την Yennefer. Οι δυο τους εμφανίζονται τόσο στα παιχνίδια, αλλά και στη σειρά.

Το skin της Ciri κοστίζει 2000 V-Bucks και έχει μαζί της το Zireael Sword για να το χρησιμοποιείτε ως pickaxe, ενώ περιλαμβάνει και ένα ειδικό glider. Η Yennefer κοστίζει 1500 V-Bucks εάν θέλετε απλώς να προμηθευτείτε το skin, ενώ αν δώσετε 1800 τότε μπορείτε να πάρετε ένα pickaxe και ένα emote.

Επιπροσθέτως, στο Fortnite έφτασαν και δύο χάρτες στο creative που είναι φυσικά εμπνευσμένοι από το The Witcher με διάφορες αποστολές για να κάνετε.

Στις αρχές του Ιουνίου έφτασε στο Fortnite και το Season 3 του Chapter 4, το οποίο είναι γνωστό και ως Fortnite Wilds και έφερε μαζί του διάφορα λουλούδια και skins, όπως είναι αυτό του Optimus Prime των Transformers.

Tags: