Μάθαμε πόσες ώρες θα διαρκεί το Alan Wake 2

Νέες πληροφορίες από την ίδια τη Remedy
15 Ιουνίου 2023 14:50
Μάθαμε πόσες ώρες θα διαρκεί το Alan Wake 2

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στο φετινό Summer Game Fest 2023 ήταν το Alan Wake II, για το οποίο ο Sam Lake μάλιστα βρέθηκε στη σκηνή της παρουσίασης του Geoff Keighley. Ωστόσο, πέρα από το trailer που είδαμε στο σόου του PlayStation και τα gameplay πλάνα από το σόου του Geoff, ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας αμέσως μετά.

Συγκεκριμένα, το μέσο WCCFTECH είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον Thomas Puha, τον επικεφαλής επικοινωνιών της Remedy, κάνοντάς του μια ερώτηση που ενδιαφέρει σίγουρα πολλούς παίκτες: Πόσο μεγάλο θα είναι το Alan Wake II;

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης ακολουθεί παρακάτω:

Με το παιχνίδι να έχει δύο αλληλένδετα campaigns, μπορείτε να μας πείτε πόσο χρόνο θα χρειαστεί κάποιος για να ολοκληρώσει το Alan Wake 2; 

Εξαρτάται από τις ικανότητές σας, αλλά προς το παρόν (και το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει ακόμα, επειδή μεγάλο μέρος του περιεχομένου δεν έχει ολοκληρωθεί), υπολογίζουμε πάνω από 20 ώρες.

Για την ιστορία, το πρώτο Alan Wake είχε διάρκεια περίπου 13 ώρες σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα HowLongToBeat, πράγμα που σημαίνει πως το sequel θα είναι αρκετά μεγαλύτερο.

To Alan Wake 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC (μόνο μέσω Epic Games Store), καθώς και για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S στις 17 Οκτωβρίου του 2023. Το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά ψηφιακή κυκλοφορία, χωρίς φυσικά αντίτυπα στα ράφια των καταστημάτων, κάτι που όμως υπάρχει ελπίδα να αλλάξει, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Όσον αφορά τα δύο campaigns, το καθένα θα έχει το δικό του στυλ και mood. Έτσι, το campaign της Saga Anderson είναι για παράδειγμα εμπνευσμένο από την λατρεμένη σειρά True Detective και την υποψήφια για Όσκαρ ταινία, Se7en. Μάλιστα, έχει διευκρινιστεί ότι ενώ το παιχνίδι θα παραμείνει linear και δεν θα ακολουθήσει το trend των open-world, θα έχει “open area” gameplay, με πιο ανοιχτές και μεγάλες περιοχές που οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, αν το επιθυμούν.