Απολαύστε τη μουσική του Alan Wake II στις streaming υπηρεσίες!

Διαθέσιμη από αύριο
13 Μαΐου 2024 20:27
Απολαύστε τη μουσική του Alan Wake II στις streaming υπηρεσίες!

Γιορτάζοντας τα 14 χρόνια της λατρεμένης σειράς Alan Wake, η Remedy ανακοίνωσε ότι το soundtrack του δεύτερου κεφαλαίου θα γίνει διαθέσιμο από αύριο, Τρίτη 14 Μαΐου. Σε συνεργασία με την Epic Games και την Laced Records, το ‘Alan Wake 2: The Original Soundtrack’ θα κυκλοφορήσει στα Spotify, Apple Music, Amazon Music και σε όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες και υπηρεσίες που θα περίμενε κανείς.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, για τη μουσική του Alan Wake II, η Remedy συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με τον ταλαντούχο συνθέτη Petri Alanko, ο οποίος είχε επιμεληθεί την μουσική επένδυση και του πρώτου τίτλου.

Η επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του φιλανδικού στούντιο επισημαίνει:

Δεκατέσσερα χρόνια πριν, το Alan Wake εισήγαγε τους παίκτες στον απόκοσμο, γεμάτο αγωνία κόσμο του, και έγινε γρήγορα cult classic. Το αφηγηματικό του gameplay και τα ατμοσφαιρικά του σκηνικά παρέσυραν τους παίκτες σε μια συναρπαστική εμπειρία ψυχολογικού τρόμου, η οποία υποστηρίχθηκε από ένα στοιχειωτικά όμορφο soundtrack. Η μουσική του παιχνιδιού ήταν καθοριστική για τη δημιουργία της έντονης, μυστηριώδους ατμόσφαιρας του, αφήνοντας μια μόνιμη εντύπωση στους παίκτες.

Το πολυαναμενόμενο soundtrack του Alan Wake 2 καθρεφτίζει τη σαγηνευτική ουσία του αρχικού παιχνιδιού, αλλά με τη δική του μοναδική ταυτότητα. Διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες μουσικές υπηρεσίες όπως το Spotify, το Apple Music και το Amazon Music, αυτή η συλλογή είναι ένα αριστούργημα από τον Petri Alanko, τον συνθέτη πίσω και από την αρχική μουσική. Επιστρέφοντας στη σειρά, ο Alanko φέρνει μαζί του μια εκλεπτυσμένη ακουστική παλέτα που υπόσχεται να εμβαθύνει τη σκοτεινή, καθηλωτική αφήγηση του παιχνιδιού!

Στο review του για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς είχε τονίσει:

Το Alan Wake 2 είναι η καλύτερη παραγωγή της Remedy έως σήμερα και αδιαμφησβήτητα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μιας πραγματικά πολύ ανταγωνιστικής χρονιάς. Ο τίτλος των Φινλανδών αποτελεί ορόσημο για τη γραφή και την αφήγηση στο μέσο, είναι ένα σύγχρονο στολίδι και ένα πολύπλοκο αλλά υπέροχα υλοποιημένο οικοδόμημα που δε φοβάται να ρισκάρει και εκθέτει διαρκώς το αστείρευτο ταλέντο και το τρομερό πάθος αυτής της ομάδας από το παγωμένο Έσπο του βορρά.

Για περισσότερα μπορείτε να απολαύσετε την αναλυτική του συζήτηση με τον Γιώργο Πρίτσκα σχετικά με το παιχνίδι μέσα από τον player που ακολουθεί.