Δείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όπου αναπτύσσεται το Hellblade II (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το νέο developer diary
14 Ιουνίου 2023 17:56
Δείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όπου αναπτύσσεται το Hellblade II (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το τετράλεπτο απόσπασμα του Senua's Saga: Hellblade II που είδαμε κατά τη διάρκεια του Xbox Game Showcase, η Ninja Theory αποκάλυψε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project της στο Extended σόου του αμερικανικού κολοσσού.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε το δεύτερο development diary που περιλαμβάνει παρασκηνιακά πλάνα από την ανάπτυξη του τίτλου. Συγκεκριμένα, η βρετανική ομάδα ανάπτυξης δείχνει τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και ειδικότερα τον motion capture χώρο του στούντιο που χρησιμοποιείται για την καταγραφή των cutscenes και των ερμηνειών των ηθοποιών. Παράλληλα, το βίντεο περιλαμβάνει και behind the scenes υλικό από το τελευταίο trailer.

Το Senua's Saga: Hellblade II αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 αποκλειστικά για το Xbox Series X και το Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, αλλά και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Epic Games Store. Το παιχνίδι θα εμπλουτίσει τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα της διάθεσής του.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.