Το “Pragmata“ της Capcom επανεμφανίστηκε με trailer για να μάθουμε ότι...καθυστερεί

To νέο trailer εν μέσω του Capcom Showcase 2023
13 Ιουνίου 2023 01:47
Το “Pragmata“ της Capcom επανεμφανίστηκε με trailer για να μάθουμε ότι...καθυστερεί

Στην φτωχή παρουσίαση του Capcom Showcase 2023 η ιαπωνική εταιρία έδειξε ένα νέο teaser trailer για το Pragmata, το sci-fi third person shooter που ετοιμάζει και είχε ανακοινωθεί το 2020. Προς τα τέλη του 2021 είχαμε μάθει ότι καθυστερεί για το 2023, αλλά τελικά δε θα προλάβει ούτε αυτό το ραντεβού. 

Τώρα σχεδόν τρία μετά επανεμφανίζεται για να μας ανακοινώσει η Capcom ότι...καθυστερεί! Έτσι το Pragmata αναμένεται να χάσει και το 2023 καθώς η καθυστέρησή του είναι "επ'αόριστον"

Τα κακά μαντάτα της καθυστέρησης ωστόσο τα ανακοίνωσε με έναν γλυκό τρόπο δίνοντας και μερικά νέα gameplay πλάνα, όπου βλέπουμε τον συμπρωταγωνιστή του παιχνιδιού με τη λευκή διαστημική στολή να εξερευνεί μαζί με την μικρή Diana στην πλάτη του, έναν διαστημικό σταθμό. Σε άλλα πλάνα φαίνεται να μάχεται σε close combat καταστάσεις αλλά και ενάντια σε ένα μεγάλο mech. 

Η αποκάλυψη της καθυστέρησης γίνεται με ένα "in-game" πλάνο όπου η Diana κρατάει μια ζωγραφιά που έχει σβησμένο το 2022 και το 2023 με ένα ερωτηματικό για το ποια χρονιά θα κυκλοφορήσει. 

Δείτε το νέο teaser του Pragmata

Στο τέλος του teaser η ανακοίνωση της ομάδας ανάπτυξης του Pragmata αναφέρει: "Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνουμε ότι πρέπει να καθυστερήσουμε περαιτέρω το Pragmata. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να φτιάξει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι, αλλά χρειαζόμαστε παραπάνω χρόνο. Θα συνεχίσουμε να βάζουμε τα δυνατά μας για να διαβεβαιώσουμε ότι το τελικό προϊόν αξίζει την υπομονή σας. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας."

To PRAGMATA ακόμη δεν έχει οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά γνωρίζουμε ότι θα έρθει στα PS5, Xbox Series X και PC.