PlayStation Showcase 2023: Δείτε όλα τα trailers των τίτλων για το PS VR2

Beat Saber, Resident Evil 4 VR Mode και άλλα
25 Μαΐου 2023 10:21
PlayStation Showcase 2023: Δείτε όλα τα trailers των τίτλων για το PS VR2

Η παρουσίαση της Sony για το φετινό PlayStation Showcase περιείχε και αρκετά παιχνίδια για το PlayStation VR2, τα οποία άλλα κυκλοφορούν ήδη όπως το Beat Saber και άλλα αναμένονται στο μέλλον όπως το Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2

Μέσα σε ένα σόου που έδειξε αρκετά παιχνίδια, η Sony συμπεριέλαβε και 6 συνολικά ανακοινώσεις για το PS VR2 θέλοντας να δώσει μια ώθηση στο VR headset του PS5 τόσο για τους ήδη κατόχους όσο και για όσους σκοπεύουν να το αποκτήσουν. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση προχωράμε στο ζουμί των ανακοινώσεων και των trailers. 


Resident Evil 4 VR Mode

Το VR Mode του Resident Evil για την PS5 έκδοση του παιχνιδιού θα μετατρέψει ολόκληρο το story mode του τίτλου σε VR για το PS VR2, ώστε να μπορέσετε να βυθιστείτε πλήρως στην μοναδική του εμπειρία. Προς το παρόν το εν λόγω mode βρίσκεται υπό ανάπτυξη και η Capcom δε μπόρεσε να ανακοινώσει κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας. 

Beat Saber 

Το Beat Saber είναι ήδη διαθέσιμο για το PS VR2 και μάλιστα διατίθεται σαν μια δωρεάν αναβάθμιση εάν είχατε αγοράσει τον τίτλο για το πρώτο PS VR, ενώ όλα τα music packs μπορούν να μεταφερθούν στην PS5 βερσιόν του. Παράλληλα ανακοινώθηξκε και το Queen Music Pack με 11 εμβληματικά κομμάτια της θρυλικής μπάντας του Freddie Mercury. 

Synapse 

Το FPS της NDreams για το PlayStation VR όχι μόνο προσφέρει δυνατό gunplay αλλά και τηλεπαθητικές ικανότητες, καθώς στο νέο trailer που παρουσιάστηκε στο PlayStation Showcase είδαμε αρκετά φρέσκα καταιγιστικά πλάνα. Επίσης, μάθαμε ότι θα συμμετέχουν και δύο πασίγνωστοι voice actors στο παιχνίδι και συγκεκριμένα ο David Hayter (Metal Gear Solid franchise) και η Jennifer Hale (Mass Effect). 

Five Night's At Freddy's: Help Wanted 2

Το sequel του "Help Wanted" είναι γεγονός για το PS VR2 και έρχεται για να προσφέρει νέες τρομάρες όσο ο παίκτης προσπαθεί να γίνει υπάλληλος του μήνα σε μια από τις στοιχειωμένες πιτσαρίες. Ακόμη ωστόσο δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

Crossfire: Sierra Squad

Το Crossfire της Smilegate μεταφέρεται στο PS VR2 για να προσφέρει μια καταιγιστική arcade-action FPS εμπειρία, καθώς υποστηρίζει gameplay σε όλες τις 360 μοίρες του χώρου του παίκτη και έτσι ο εχθρός δε βρίσκεται μόνο μπροστά, αλλά πίσω και ενίοτε από πάνω σας. 

 

Arizona Sunshine 2

Η συνέχεια του βραβευμένου μετά-αποκαλυπτικού VR παιχνιδιού είναι γεγονός και θέλει να προσφέρει περισσότερη και πιο εντυπωσιακή δράση, δίνοντας στον παίκτη να σφάξει κι άλλες ορδές ζόμπι στο PlayStation VR2. Το Arizona Sunshine 2 αναμένεται αργότερα εντός του 2023 για το PS VR2.