Immortals of Aveum: Νέα gameplay πλάνα από το καταιγιστικό μαγικό FPS της ΕΑ

Ετοιμαστείτε για μάχες με ξόρκια και σε co-op
24 Μαΐου 2023 23:24
Immortals of Aveum: Νέα gameplay πλάνα από το καταιγιστικό μαγικό FPS της ΕΑ

Εν μέσω του PlayStation Showcase 2023 παρουσιάστηκε ένα εκτενές gameplay βίντεο του Immortals of Aveum, του νέου τίτλου της ΕΑ που πρακτικά αποτελεί ένα magic shooter, όπως το Ghostwire Tokyo της Tango Gameworks και της Bethesda. Ανάμεσα στα σκηνικά που είδαμε για το παιχνίδι της Ascedant Studios, παρουσιάστηκε μια νέα ματιά στο campaign του αλλά και στα boss battles του, με καθαρά gameplay πλάνα. 

Στο "Immortals of Aveum" ο παίκτης λαμβάνει το ρόλο του Jak ενός μάγου που γίνεται μέλος του τάγματος του 'Order of Immortals' και γίνεται ο πρωταγωνιστής του αέναου πολέμου της ανθρωπότητας για το ποιος θα χαλιναγωγήσει τη μαγεία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνει χολιγουντιανούς ηθοποιούς το cinematic campaign του τίτλου, καθώς τον ρόλο του Jak παίζει ο Darren Bernet της σειράς "Never Have I Ever" του Netflix, ενώ την General Kirkan υποδύεται η Gina Torres των σειρών "Suits" και "Firefly". 

Δείτε το νέο gameplay του Immortals of Aveum: 

Το σκηνικό του τίτλου λαμβάνει χώρα σε ένα πρωτότυπο fantasy σύμπαν και υπόσχεται ένα έντονο, κινηματογραφικό campaign γεμάτο γρήγορη δράση και gameplay που βασίζεται σε spells. 

Οι "shooter" μηχανισμοί του δεν έχουν όπλα και σφαίρες αλλά διαφόρων ειδών ξόρκια που χρησιμοποιούνται ανάλογα την περίσταση. Δημιουργός του τίτλου και συνεπικεφαλής της Ascendant Studios είναι ο Bret Robbins, ο οποίος είναι γνωστός για τη δουλειά του ως creative director στο πρώτο Dead Space, αλλά και σε πολλά campaigns των Call of Duty δια χειρός Sledgehammer Games, όπως τα Call of Duty: Advanced Warfare, CoD: WWII και CoD: Vanguard

Πότε κυκλοφορεί; 

Το Immortals of Aveum θα γίνει διαθέσιμο 20 Ιουλίου 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam, Epic και EA).