PlayStation Showcase 2023: Τι ώρα είναι το μεγάλο event του PS5;

Το μέλλον του PS5 και τα παιχνίδια του αποκαλύπτονται απόψε
24 Μαΐου 2023 15:25
PlayStation Showcase 2023: Τι ώρα είναι το μεγάλο event του PS5;

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς θα δείτε το μεγάλο αποψινό event του PlayStation είστε στο σωστό μέρος. Συγκεκριμένα, απόψε Τετάρτη 24 Μαΐου στις 23:00 η ώρα Ελλάδος ξεκινάει το πολλά υποσχόμενο PlayStation Showcase 2023 και θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε μέσα από τον player που συνοδεύει το παρόν άρθρο ή μέσα από το Live Blog των Unboxholics.

Τι θα δούμε στην παρουσίαση της Sony; Η εταιρία δηλώνει έτοιμη να παρουσιάσει το μέλλον του PlayStation οικοσυστήματος, μέσα από ένα μεγάλο σόου που θα ξεπερνά σε διάρκεια τη μία ώρα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας θα δούμε διάφορα PS5 και PS VR2 παιχνίδια που βρίσκονται υπό ανάπτυξη από τα κορυφαία στούντιο στον κόσμο. Μεταξύ άλλων θα μάθουμε τι ετοιμάζουν διάφορες ομάδες των PlayStation Studios, ενώ δε θα λείψουν και οι τίτλοι από third-party συνεργάτες και ανεξάρτητα στούντιο. Οι φήμες λένε πως θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις αλλά και ματιές σε άκρως αναμενόμενα παιχνίδια του PS5

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις ανακοινώσεις του PlayStation Showcase 2023, καθώς και όλες τις υπόλοιπες καλοκαιρινές gaming εκδηλώσεις του Summer Game Fest, οπότε μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com.

Ακολουθεί ο player του μεγάλου event, αλλιώς εναλλακτικά μπορείτε να το παρακολουθήσετε και από τα επίσημα κανάλια του PlayStation σε YouTube και Twitch.