Τύπος παίζει Red Dead Redemption 2 με 100 mods σε RTX 4090 και τα γραφικά ρίχνουν σαγόνια! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Θα μπορούσαν τα επόμενα παιχνίδια να δείχνουν έτσι;
22 Μαΐου 2023 15:44
Τύπος παίζει Red Dead Redemption 2 με 100 mods σε RTX 4090 και τα γραφικά ρίχνουν σαγόνια! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Έχουμε δει κατά καιρούς πολλές δημιουργίες ανεξάρτητων developer που εντυπωσιάζουν με αυτά που φτιάχνουν στην Unreal Engine 5. Τώρα, ένας YouTuber είπε να κάνει κάτι άλλο και να "τρέξει" το Red Dead Redemption 2 της Rockstar Games με την Nvidia RTX 4090 και 100 mods.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι άκρως εντυπωσιακό και δίνει μια ματιά στο πως θα μπορούσαν να δείχνουν μελλοντικά παιχνίδια. Μάλιστα, θα μπορείτε να απολαύσετε ακόμη καλύτερα το βίντεο εάν επιλέξετε ανάλυση 8K στα 60FPS.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube κανάλι, Digital Dreams, όπου ο εν λόγω YouTuber έκανε Reshade το Ray Tracing και πρόσθεσε περισσότερα από 100 mods, συμπεριλαμβανομένων μερικών που αναβαθμίζουν τους φωτισμούς, το γενικότερο σύνολο των γραφικών, ενώ έκανε πιο «ζωντανές» τις εποχές και την άγρια ζωή. Επίσης, πρόσθεσε πιο ρελιαστική μάχη.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Για την ιστορία, το Red Dead Redemption 2 κυκλοφόρησε το 2018 και λίγο αργότερα για το PC. Παρόλο που οι fans ζητούν εδώ και καιρό ένα next-gen patch για τα PS5 και Xbox Series X|S, η Rockstar Games δεν έχει ανταποκριθεί.