GTA 6: Δείτε το μεγάλο άλμα στα γραφικά από το Red Dead Redemption 2 (BINTEO)

Νέο συγκριτικό βίντεο
09 Δεκεμβρίου 2023 22:17
GTA 6: Δείτε το μεγάλο άλμα στα γραφικά από το Red Dead Redemption 2 (BINTEO)

Πριν μερικές ημέρες είδαμε επιτέλους, μετά από χρόνια αναμονής, το πρώτο trailer του άκρως αναμενόμενου GTA 6. Το βίντεο κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να χαρίσει τρία Ρεκόρ Γκίνες στη Rockstar Games και ακόμη παραμένει πρώτο θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους.

Τώρα, ένα από τα γνωστότερα κανάλια που ειδικεύονται στα συγκριτικά βίντεο, ο ‘Cycu1’, έβαλε το Red Dead Redemption 2 δίπλα στο νέο παιχνίδι της Rockstar, για να παρουσιάσει πως εξελίχθηκε η RAGE μηχανή γραφικών με τα χρόνια. Το άλμα, όπως είναι ξεκάθαρο, είναι τεράστιο. Το GTA 6 κάνει χρήση τεχνολογιών αιχμής, όπως για παράδειγμα ray-tracing, με αποτέλεσμα φωτισμούς που είναι ανώτεροι όχι μόνο από το RDR 2, αλλά και από τα περισσότερα open world παιχνίδι εκεί εξώ.

Είναι από τις περιπτώσεις που το βίντεο μιλά από μόνο του, οπότε σας αφήνουμε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω. Παρακάτω θα βρείτε επίσης και μια σχετική συζήτηση από τους ειδήμονες του Digital Foundry σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε ακόμη περισσότερα σχετικά με τον τεχνικό τομέα του τίτλου της Rockstar.

Για την ιστορία, το Red Dead Redemption 2 πρωτοκυκλοφόρησε για τα PS4 και Xbox One τον Οκτώβριο του 2018, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και πουλώντας περισσότερα από 57 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα.

Από την άλλη, το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.