Zelda: Tears of the Kingdom - Το νέο διαφημιστικό είναι μια συναισθηματική γροθιά στο στομάχι

Με έναν ενήλικα που ανακαλύπτει ξανά το παιδί μέσα του
11 Μαΐου 2023 17:48
Zelda: Tears of the Kingdom - Το νέο διαφημιστικό είναι μια συναισθηματική γροθιά στο στομάχι

Το επόμενο μεγάλο αποκλειστικό παιχνίδι της Nintendo, το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 12 Μαΐου. Αποτελεί τη συνέχεια του πολυβραβευμένου The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο έφερε επανάσταση στο είδος των open world, με τον δυναμικό κόσμο του και τους εφευρετικούς μηχανισμούς του.

Το Tears of the Kingdom υπόσχεται να προσφέρει μια ακόμα πιο καθηλωτική και συναρπαστική περιπέτεια, με νέα χαρακτηριστικά, όπως η ικανότητα του Link να χειρίζεται το χρόνο και το χώρο και μια βαθύτερη ιστορία που εξερευνά τις ρίζες της καταστροφής που έπληξε τη Hyrule.

Για να ετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος για την επερχόμενη κυκλοφορία, η Nintendo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια νέα διαφήμιση με τίτλο "Ξαναβρείτε την αίσθηση της περιπέτειας με το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom", η οποία απευθύνεται σε ενήλικες παίκτες που μπορεί να έχουν χάσει την επαφή με το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Το βίντεο απεικονίζει έναν άνδρα που επιστρέφει στο σπίτι του από τη βαρετή και αγχωτική δουλειά του, μόνο και μόνο για να βρει παρηγοριά και χαρά παίζοντας το Tears of the Kingdom στο Switch του. Η διαφήμιση αντιπαραβάλλει τη μονότονη πραγματικότητα της ζωής του με τον ζωντανό και συναρπαστικό κόσμο του Zelda, όπου μπορεί να εξερευνήσει, να πολεμήσει και να ανακαλύψει με τον δικό του ρυθμό.

Το βίντεο στοχεύει να μεταφέρει το μήνυμα ότι το gaming δεν είναι μόνο για τα παιδιά, αλλά για οποιονδήποτε θέλει να ξεφύγει από την καθημερινότητά του και να βιώσει κάτι διαφορετικό. Παρουσιάζει επίσης την ευελιξία και τη φορητότητα του Switch, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν το Tears of the Kingdom οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Η διαφήμιση προκάλεσε πολλά σχόλια από τους fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι επαίνεσαν τη συναισθηματική της φύση. Κάποιοι παραδέχτηκαν μάλιστα πως τους έκανε να δακρύσουν!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο προωθητικό βίντεο, το οποίο επιμελήθηκε η Nintendo Αυστραλίας, μέσα από τον player που ακολουθεί.