Ένα λατρεμένο παιχνίδι από τα παλιά θα επιστρέψει μέσω Netflix

Μέσα στο μήνα
08 Μαΐου 2023 18:55
Ένα λατρεμένο παιχνίδι από τα παλιά θα επιστρέψει μέσω Netflix

Όπως έγινε γνωστό, μέσα στο μήνα το Netflix θα φέρει ένα λατρεμένο παιχνίδι για τους συνδρομητές του. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το World of Goo, ένα βραβευμένο indie από το μακρινό πλέον 2008, το οποίο θα γίνει remaster ειδικά για την προσθήκη του στη steaming υπηρεσία.

Ο τίτλος θα προσθέτει στη σχετική ενότητα του Netflix στις 23 Μαΐου, επιτρέποντας σε όλους τους συνδρομητές να το απολαύσουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς in-app purchases. Φυσικά, θα είναι διαθέσιμο τόσο για Android όσο και για iOS συσκευές.

Για την ιστορία, το World of Goo έκανε αρχικά το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2008, δηλαδή πριν από περίπου 15 χρόνια, για τους Windows υπολογιστές και το Nintendo Wii. Μέσα στα επόμενα χρόνια έφτασε και στα Android, iOS, Mac OS, Linux και Switch. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το concept του, ο τίτλος βασίζεται στην αλληλεπίδραση με τα physics.

Οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν διάφορα επίπεδα, φτιάχνοντας κατασκευάσματα με μπάλες από goo για να περάσουν πάνω από κενά, λόφους και άλλα εμπόδια, για να φτάσουν τον σωλήνα που υπάρχει σε κάθε πίστα και ρουφάει τα goo! Η ιδιαιτερότητα είναι πως πρέπει να χρησιμοποιηθούν όσο λιγότερα γίνεται για τα κατασκευάσματά τους, γιατί για να ολοκληρωθεί η κάθε πίστα χρειάζεται να περάσει από τον σωλήνα ένας συγκεκριμένος αριθμός.

Το remaster του Netflix θα έχει τα ίδια επίπεδα, με τους ίδιους γρίφους. Η βασική αλλαγή θα έχει να κάνει με το εικαστικό του, το οποίο ενημερώθηκε για να είναι διπλάσιας ανάλυσης σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι, έτσι ώστε το gameplay να είναι πιο ευχάριστο στις σημερινές υψηλής ευκρίνειας οθόνες των smartphones και των tablets.

Το παιχνίδι θα έχει και ένα νέο σύστημα πρόοδο που θα καταγράφει το progress του παίκτη μεταξύ συσκευών, χρησιμοποιώντας το Netflix προφίλ του για τον συγχρονισμό.