Ανακοινώθηκε το Blasphemous 2 και δείχνει τελείως μακάβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το sequel είναι γεγονός
19 Απριλίου 2023 20:27
Ανακοινώθηκε το Blasphemous 2 και δείχνει τελείως μακάβριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Team17 και η ομάδα ανάπτυξης The Game Kitchen ανακοίνωσαν το Blasphemous 2 μέσα από το Indie World της Nintendo, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα. Ναι, το ιδιαίτερο indie-gothic metroidvania παιχνίδι θα επιστρέψει και πάλι, αυτό το καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες μέχρι στιγμής, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι στο sequel θα πάρετε τον έλεγχο του The Penitent One, ο οποίος θα περάσει για άλλη μια φορά μία κόλαση σε νέα εφιαλτικά μέρα. Παραμένοντας πιστό στο αρχικό παιχνίδι, το Blasphemous 2 θα επικεντρώνεται ξανά στην εμβληματική hack ’n’ slash μάχη και στο platforming στοιχείο, ενώ έρχεται με ιδιαίτερη μουσική και φυσικά με pixel art γραφικά.

Έτσι, καλείστε να εξερευνήσετε ένα μακάβριο και σκοτεινό κόσμο που είναι γεμάτος μυστικά και ατελείωτους εχθρούς που θέλουν φυσικά να εξολοθρεύσουν τον Penitent One. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται τεράστια boss fights, πολλαπλά και νέα combos, relics και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Το Blasphemous 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC μέσα στο καλοκαίρι. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.