Αυτό είναι το νέο Lord Of The Rings παιχνίδι που έρχεται στα Android και iOS (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Lord Of The Rings: Heroes Of Middle-Earth
10 Απριλίου 2023 10:56
Αυτό είναι το νέο Lord Of The Rings παιχνίδι που έρχεται στα Android και iOS (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα οι λάτρεις του σύμπαντος του Τόλκιν θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ένα ολοκαίνουργιο Lord Of The Rings παιχνίδι που είναι αναπτύσσεται για τα smartphones με Android και iOS λειτουργικά συστήματα. Ο λόγος γίνεται για το Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, το οποίο έρχεται από την EA Mobile και την ομάδα ανάπτυξης Capital Games, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαΐου του 2023.

Μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του RPG τίτλου, η EA έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα gameplay trailer για να προετοιμάσει το έδαφος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί για να πάρετε μια γεύση.

Παρακάτω θα βρείτε και την επίσημη περιγραφή του τίτλου από το ελληνικό Play Store:

Φαντασία και περιπέτεια ενώνονται στο The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth™, ένα παιχνίδι στρατηγικής RPG βασισμένο στα λογοτεχνικά έργα του J.R.R. Τόλκιν. Ένας Νέος Δακτύλιος ανακαλύφθηκε στη Μέση Γη που έχει τη δύναμη να ξαναγράψει την ιστορία. Το πώς θα χρησιμοποιηθεί η ισχύς εξαρτάται από εσάς. θα το χειριστείς για καλό ή θα υποκύψεις στο κακό;

Συνεργαστείτε με Ξωτικά, Μάγους, Νάνους, Καλικάντζαρους, Χόμπιτ και άλλα σε μια νέα οπτικοποίηση μιας από τις μεγαλύτερες ιστορίες φαντασίας που έχουν ειπωθεί ποτέ. Δημιουργήστε μια ομάδα με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες φαντασίας από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών όπως ο Frodo Baggins και ο Éowyn. Συλλέξτε μια ποικιλία από αναγνωρίσιμους και ισχυρούς χαρακτήρες έτοιμους για μάχη!

Οι θρυλικές μάχες PvP & PVE σας περιμένουν σε ένα επικό παιχνίδι στρατηγικής που βασίζεται στη σειρά, καθώς κάνετε περιπέτεια στη Μέση Γη. Εγγραφείτε στο Fellowship και σχηματίστε ένα Guild για να βοηθήσετε να πολεμήσετε τους εχθρούς σας. Κάντε λήψη σήμερα και ανακαλύψτε τη Μέση Γη όπως ποτέ πριν!

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να κάνετε προ-εγγραφή για να είστε μεταξύ των πρώτων που θα παίξουν πατώντας εδώ.