Ένα θρυλικό παιχνίδι των Pokémon έρχεται στο Nintendo Switch πολύ σύντομα

Ετοιμαστείτε για μάχες!
05 Απριλίου 2023 08:42
Ένα θρυλικό παιχνίδι των Pokémon έρχεται στο Nintendo Switch πολύ σύντομα

Η Nintendo αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός θρυλικού Pokémon παιχνιδιού, το οποίο θα εμπλουτίσει την ήδη μεγάλη γκάμα του Nintendo Switch. Ο λόγος γίνεται για το γνωστό και αγαπητό σε όλους, Pokémon Stadium, που θα καταφθάσει για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά το 2000 για το Nintendo 64 και έβαζε τα αγαπητά πλάσματα σε διάφορες δοκιμασίες και μεγάλες μάχες. Μάλιστα, ο νέος τίτλος θα προσφέρει και multiplayer και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίζετε εναντίον των φίλων σας. Το Pokémon Stadium περιέχει περίπου 150 Pokémon.

Οι δηλώσεις τις Nintendo για το Pokémon Stadium:

Γεια σας trainers! Οι συνδρομητές του Nintendo Switch Online + Expansion Pack θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τον κλασσικό τίτλο του Nintendo 64, το Pokémon Stadium με online multiplayer μάχες. Θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου!

Τα παιχνίδια του Nintendo 64 που υπάρχουν ήδη στην υπηρεσία είναι τα εξής: Mario Kart 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Star Fox 64, Paper Mario, Super Mario 64, Dr. Mario 64, Yoshi’s Story, GoldenEye 007, Sin & Punishment, Banjo Kazooie, Pilotwings 64, Pokémon Puzzle League, Pokémon Snap, The Legend of Zelda™: Majora's Mask, Wave Race 64, WIN BACK: COVERT OPERATIONS, Mario Tennis, Mario Party, Mario Party 2 και Kirby 64: The Crystal Shards.

Τo Expansion Pack έγινε διαθέσιμο πριν αρκετό καιρό και είναι μια νέα βαθμίδα της ήδη υπάρχουσας συνδρομητικής υπηρεσίας Nintendo Switch Online που προσφέρει πρόσβαση σε παιχνίδια των Mega Drive και Nintendo 64.

Η τιμή της απλής συνδρομής Nintendo Switch Online διαμορφώνεται για την Ευρώπη στα €19.99 ετησίως. Από την άλλη, το 'Expansion Pack' κυμαίνεται στα €39.99 ετησίως.

Δείτε το trailer του Pokémon Stadium παρακάτω.