ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται ειδική παρουσίαση για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Σε λίγες ώρες
27 Μαρτίου 2023 17:15
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται ειδική παρουσίαση για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Η Nintendo είναι πανέτοιμη να ανοίξει τα χαρτιά της όσον αφορά το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, αφού μόλις ανακοίνωσε μία ειδική παρουσίαση. Πιο συγκεκριμένα, σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο, η ιαπωνική εταιρία θα σας δείξει ένα μεγάλο βίντεο διάρκειας 10 λεπτών από το παιχνίδι.

Αυτό το νέο ήρθε στη δημοσιότητα μόλις τώρα, μέσα από το επίσημο Twitter της Nintendo. Όπως μάθαμε, λοιπόν, σε αυτό το βίντεο θα δείτε gameplay πλάνα από τον επερχόμενο τίτλο του Nintendo Switch, ενώ παρουσιαστής θα είναι ο θρυλικός δημιουργός, Eiji Aonuma.

Αυτές ήταν οι μόνες πληροφορίες που έδωσε η Nintendo αυτή τη στιγμή, αλλά όπως κάνει κάθε φορά με τα first party παιχνίδια της, θα σας παρουσιάσει αναλυτικά τους gameplay μηχανισμούς του νέου Zelda και όχι μόνο.

Η ειδική παρουσίαση του Tears of the Kingdom θα πραγματοποιηθεί αύριο, 28 Μαρτίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της Nintendo, πατώντας εδώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο. Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 12 Μαΐου του 2023.