Υπάρχει περίπτωση το Xbox Series S να γίνει…τοστιέρα (ΕΙΚΟΝΑ)

Η φήμη που έκανε το γύρο των social media
06 Μαρτίου 2023 17:31
Υπάρχει περίπτωση το Xbox Series S να γίνει…τοστιέρα (ΕΙΚΟΝΑ)

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η Microsoft ενδέχεται να ετοιμάζει μια επίσημη τοστιέρα με εμφάνιση Xbox Series S. Η νέα συσκευή μαγειρικής της εταιρίας θα είναι ιδανική για να πλαισιώσει τις κουζίνες των gamers και να σταθεί δίπλα από το επίσημο Xbox Series X ψυγειάκι που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια φάρσα. Όπως ανακάλυψε το γαλλικό μέσο XboxSquad.fr, μια καταχώρηση για την Xbox Series S τοστιέρα έχει αναρτηθεί για προ-παραγγελία για τους κατοίκους της Γαλλίας και του Βελγίου. Η συσκευή ζητά €60 και μπορεί να ψήσει δύο φέτες ψωμιού 120x120 χιλιοστών. Διαθέτει έξι ρυθμίσεις ψησίματος ανάλογα το επίπεδο φρυγανίσματος που επιθυμεί ο χρήστης για τα τοστ του, ενώ υπάρχει anti-jam λειτουργία και λαστιχένια ποδαράκια για να μη γλιστρά στον πάγκο.

Επιπροσθέτως, η Xbox Series S τοστιέρα που απεικονίζεται παρακάτω έχει και άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως ειδική λειτουργία για κατεψυγμένα τοστ που θέλουν ξεπάγωμα, αποσπώμενο δίσκο για τα ψίχουλα που αφήνει η κόρα και αυτόματο κεντράρισμα των φετών.

Βέβαια, όπως έσπευσαν να επισημάνουν και πολλοί χρήστες των social media, η πιο εύστοχη προσαρμογή που θα μπορούσε να κάνει η Microsoft για το Xbox Series S είναι μια επίσημη εστία μαγειρέματος. Για την ιστορία, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η κονσόλα έχουν κυκλοφορήσει πολλά memes για την εμφάνισή της, με πολλούς να την παρομοιάζουν με Bluetooth ηχείο, άλλους με μάτι κουζίνας και άλλους με εξωτερική μονάδα κλιματιστικού ή πλυντήριο.

Φυσικά, μέχρι η Microsoft να επιβεβαιώσει πως πράγματι θα υπάρχει τέτοιο merchandise, καλό θα ήταν να λάβετε τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.