Άλλαξε η Νο.1 θέση - Αυτό είναι πλέον το πιο αναμενόμενο παιχνίδι στο Steam

Δείτε το νέο Top 10
24 Φεβρουαρίου 2023 20:41
Άλλαξε η Νο.1 θέση - Αυτό είναι πλέον το πιο αναμενόμενο παιχνίδι στο Steam

Μετά το τρομερά επιτυχημένο ντεμπούτο του Hogwarts Legacy και την αφαίρεση του The Day Before από το Steam, η κατάσταση στα charts της πασίγνωστης πλατφόρμας έχει αλλάξει δραματικά. Περνώντας σε λεπτομέρειες, η πρώτη θέση στη λίστα με τα παιχνίδια που έχουν οι περισσότεροι στο Wishlist τους άλλαξε και ανήκει στο τρομερά φιλόδοξο διαστημικό RPG της Bethesda.

Πλέον, το Starfield είναι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι που περιμένουν οι περισσότεροι χρήστες του Steam και το έχουν βάλει στη λίστα επιθυμιών τους. Παρόλο που για την ώρα έχουμε δει μόλις ένα μεγάλο gameplay, ενώ και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου παραμένει άγνωστη, φαίνεται πως το ιστορικό και οι υποσχέσεις της Bethesda είναι αρκετές για πολλούς. Εξάλλου, το Skyrim και το Fallout 4, τα προηγούμενα single-player RPGs του στούντιο, παραμένουν ακόμη και σήμερα, πολλά χρόνια μετά το αρχικό τους ντεμπούτο, εξαιρετικά δημοφιλείς τίτλοι στο PC κοινό.

Δεύτερο στην κατάταξη είναι το Dark and Darker, μια FPS dungeon PvPvE περιπέτεια που χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική. Τρίτο στη λίστα του Steam είναι το Party Animals, που μοιάζει ως μια ξεκαρδιστική επιλογή για couch gaming με φίλους. Συνεχίζοντας, την πεντάδα κλείνει το Hollow Knight: Silksong, η συνέχεια του λατρεμένου metroidvania τίτλου και το Manor Lords, ένα μεσαιωνικό παιχνίδι στρατηγικής με έμφαση στο city building.

Τα 10 παιχνίδια που θέλουν οι περισσότεροι χρήστες του Steam και έχουν στο Wishlist τους:

  1. Starfield
  2. Dark and Darker
  3. Party Animals
  4. Hollow Knight: Silksong
  5. Manor Lords
  6. T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
  7. Frostpunk 2
  8. ARK 2
  9. The Last of Us™ Part I
  10. Hades II

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το Starfield βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μάλιστα, θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει τεράστια κλίμακα, αφού η Bethesda έχει επιβεβαιώσει πως θα περιλαμβάνει τελικά πάνω από 250.000 προτάσεις διαλόγου. Συγκριτικά, το The Elder Scrolls V: Skyrim είχε 60.000 προτάσεις διαλόγου, ενώ το Fallout 4 έφτανε τις 111.000. Παράλληλα, το Starfield θα έχει και τη μεγαλύτερη πόλη απ’ ό,τι έχουμε δει ποτέ στα Skyrim, Oblivion και Fallout.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να δείτε ξανά το πρώτο χορταστικό gameplay βίντεο 15 λεπτών που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να ακούσετε το επικό main theme του RPG τίτλου, το οποίο συνθέτει ο Inon Zur, γνωστός στους fans της Bethesda για τη δουλειά του στα Fallout, πατώντας εδώ.