“Το Halo και o Master Chief δεν πάνε πουθενά” – Εμφατικές δηλώσεις Microsoft

Ξεκαθαρίζει το τοπίο
23 Ιανουαρίου 2023 12:03
“Το Halo και o Master Chief δεν πάνε πουθενά” – Εμφατικές δηλώσεις Microsoft

Μετά το μαζικό κύμα απολύσεων που ανακοίνωσε η Microsoft τις προηγούμενες ημέρες και το οποίο επηρέασε σημαντικά και διάφορες ομάδες ανάπτυξης του Xbox, όπως η 343 Industries, η Bethesda και η Coalition, το γύρο του διαδικτύου έκανε μια ψευδής φήμη σχετικά με το μέλλον του Halo franchise. Αναλυτικότερα, η φήμη τόνιζε πως τα διάφορα campaign DLCs του Halo Infinite ακυρώθηκαν, με το στούντιο να μετατρέπεται σε μια ομάδα που απλά θα επιβλέπει τα μελλοντικά Halo projects που υποτίθεται ότι θα προέρχονται μόνο από εξωτερικούς συνεργάτες.

Πρακτικά η φήμη επισήμαινε πως το Halo, όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα, θα έφτανε στο τέλος του. Αμέσως το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσει στα social media και έτσι η 343 Industries αποφάσισε να τοποθετηθεί επίσημα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αναλυτικότερα, ο Pierre Hintze, ο νέος επικεφαλής της ομάδας, τόνισε εμφατικά πως το Halo και ο Master Chief δεν πρόκειται να πάνε πουθενά. Συγχρόνως, ξεκαθάρισε πως η 343 θα συνεχίσει να δημιουργίες νέες Halo εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένου και νέου single-player story περιεχομένου.

Το μήνυμα της 343 Industries για το μέλλον του Halo:

Το Halo και ο Master Chief είναι εδώ για να μείνουν.

Η 343 Industries θα συνεχίσει να αναπτύσσει Halo τώρα και στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων επικών ιστοριών, multiplayer και περισσότερα απ’ όσα κάνουν το Halo σπουδαίο.

Για την ιστορία, πριν τις μαζικές απολύσεις του Ιανουαρίου, τον Σεπτέμβριο του 2021, είχε αποχωρήσει από την 343 Industries η ιδρύτρια και επικεφαλής του στούντιο, Bonnie Ross. Τότε ήταν που ανέλαβε το ρόλο ο Pierre Hintze, ο οποίος είχε ενταχθεί στο δυναμικό του στούντιο το 2018, αναλαμβάνοντας να σώσει το Halo: The Master Chief Collection, ένα έργο που έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το μήνυμα του community director του στούντιο, ο οποίος ευχαρίστησε την κοινότητα για την κατανόηση, τονίζοντας πως ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα.