Wo Long: Δείτε 10 λεπτά gameplay δράσης από το νέο παιχνίδι της Team Ninja

…αναμενόμενα με πολλά deaths
04 Ιανουαρίου 2023 15:11
Wo Long: Δείτε 10 λεπτά gameplay δράσης από το νέο παιχνίδι της Team Ninja

Το 2023 είναι μια χρονιά φορτωμένη με άκρως αναμενόμενες κυκλοφορίες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το Wo Long: Fallen Dynasty, το νέο παιχνίδι της ιστορικής ομάδας ανάπτυξης Team Ninja, γνωστή μεταξύ άλλων για τα Nioh και Ninja Gaiden.

Ειδικότερα, το Wo Long: Fallen Dynasty αναμένεται σε περίπου δύο μήνες από τώρα και έτσι το στούντιο συνεργάστηκε με το IGN, για να δώσει στα φώτα της δημοσιότητας μια φρέσκια και χορταστική ματιά. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να δείτε δέκα λεπτά έντονης gameplay δράσης από το παιχνίδι.

Συνολικά, η νέα soulslike εμπειρία της Team Ninja θυμίζει φυσικά τα Nioh, ενώ υπάρχουν και μερικές ομοιότητες με το Sekiro: Shadows Die Twice της FromSoftware. Στο εν λόγω βίντεο μπορείτε να δείτε μάχες με διάφορους εχθρούς, από άγριες μαϊμούδες μέχρι ένα δύσκολο boss, διαφορετικά play styles και αρκετή εξερεύνηση. Να σημειωθεί πως τα πλάνα προέρχονται από μια από τις πρώτες περιοχές του τίτλου.

Δείτε το νέο 10 λεπτών gameplay βίντεο του Wo Long: Fallen Dynasty:

To Wo Long: Fallen Dynasty αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 3 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.