Wo Long: Fallen Dynasty – Κυκλοφόρησε το παιχνίδι της Team Ninja

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
03 Μαρτίου 2023 12:10
Wo Long: Fallen Dynasty – Κυκλοφόρησε το παιχνίδι της Team Ninja

Το Wo Long: Fallen Dynasty κυκλοφόρησε σήμερα, 3 Μαρτίου, για κονσόλες και PC από την Team Ninja.

Από τον Fumihiko Yasuda, τον παραγωγό του Nioh, και τον Masaaki Yamagiwa, τον παραγωγό του Bloodborne, το Wo Long: Fallen Dynasty αφηγείται τη δραματική, γεμάτη δράση ιστορία ενός στρατιώτη της πολιτοφυλακής που αγωνίζεται να επιβιώσει σε μια σκοτεινή φανταστική εκδοχή του Three Kingdoms. Τα υπερφυσικά στοιχεία σε συνδυασμό με την ξιφομαχία κινέζικου στιλ είναι μερικά μόνο από τα δυνατά σημεία του νέου RPG δράσης της Team NINJA.

Σε ποιες πλατφόρμες κυκλοφορεί;

Το Wo Long: Fallen Dynasty κυκλοφορεί για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC με τιμή τα 69,99 ευρώ, ενώ αν είστε συνδρομητές στο Xbox Game Pass, μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε χωρίς κανένα κόστος.

Το τελικό trailer του τίτλου θα το βρείτε παρακάτω και παρουσιάζει χαρακτήρες, εχθρούς, bosses, περιοχές και τα gameplay mechanics του. Μιας και έχει έντονο άρωμα από τη σειρά “Nioh” και εδώ θα πρέπει να περιμένετε αρκετό loot, πολλές ικανότητες και γρήγορες μάχες με μία ιδιαίτερη ιστορία που έχει στοιχεία φαντασίας στη Δυναστεία των Χαν.

Μερικές πληροφορίες για το Wo Long: Fallen Dynasty σύμφωνα με το επίσημο site του Xbox:

Χάος στα Τρία Βασίλεια

Μια αυθεντική ιστορία, που ενσωματώνει στοιχεία φαντασίας στη Δυναστεία των Χαν, περιγράφει γλαφυρά τον επίπονο αγώνα για επιβίωση ενός μοναχικού στρατιώτη της πολιτοφυλακής κατά τη διάρκεια μιας γεμάτης δαίμονες περιόδου των Τριών Βασιλείων.

Η αφύπνιση της δύναμης

Με την εξουδετέρωση ισχυρών εχθρών και την ενίσχυση του ηθικού, η δύναμη θα αφυπνιστεί από το εσωτερικό. Ξεπεράστε τις αντιξοότητες χάρη σε μοναδικές νέες στρατηγικές, καθώς και στυλ μάχης που βασίζονται στις "Πέντε Φάσεις".

Το σπαθί δίνει ζωή

Γνωστοί για τα ανελέητα χτυπήματα και τις άνετες εναλλαγές ανάμεσα στην επίθεση και στην άμυνα, οι παίκτες εξαπολύουν στους εχθρούς μια σειρά επιθέσεων που βασίζονται σε κινήσεις ξιφομαχίας από τις κινεζικές πολεμικές τέχνες. Επιτεθείτε με μανία προτού αντικρούσετε τις προελάσεις του εχθρού σε άγριες, αιματηρές μάχες.

Οι απαιτήσεις συστήματος:

Δείτε trailers και εικόνες από το Wo Long: Fallen Dynasty