Wo Long: Fallen Dynasty | Δείτε το launch trailer του “Niohborne” παιχνιδιού – Κυκλοφόρησε το demo

Μετράμε αντίστροφα για την κυκλοφορία του
24 Φεβρουαρίου 2023 13:51
Wo Long: Fallen Dynasty | Δείτε το launch trailer του “Niohborne” παιχνιδιού – Κυκλοφόρησε το demo

Η Team Ninja έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Wo Long: Fallen Dynasty, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες για PC και κονσόλες “παρέα” με ένα Steelbook ως “launch edition”.

Το τελικό trailer του τίτλου είναι σύντομο, αλλά παρουσιάζει χαρακτήρες, εχθρούς, bosses, περιοχές και τα gameplay mechanics του. Μιας και έχει έντονο άρωμα από τη σειρά “Nioh” και εδώ θα πρέπει να περιμένετε αρκετό loot, πολλές ικανότητες και γρήγορες μάχες με μία ιδιαίτερη ιστορία που έχει στοιχεία φαντασίας στη Δυναστεία των Χαν.

Μερικές πληροφορίες για το Wo Long: Fallen Dynasty:

Μια αυθεντική ιστορία, που ενσωματώνει στοιχεία φαντασίας στη Δυναστεία των Χαν, περιγράφει γλαφυρά τον επίπονο αγώνα για επιβίωση ενός μοναχικού στρατιώτη της πολιτοφυλακής κατά τη διάρκεια μιας γεμάτης δαίμονες περιόδου των Τριών Βασιλείων.

Με την εξουδετέρωση ισχυρών εχθρών και την ενίσχυση του ηθικού, η δύναμη θα αφυπνιστεί από το εσωτερικό. Ξεπεράστε τις αντιξοότητες χάρη σε μοναδικές νέες στρατηγικές, καθώς και στυλ μάχης που βασίζονται στις "Πέντε Φάσεις".

Γνωστοί για τα ανελέητα χτυπήματα και τις άνετες εναλλαγές ανάμεσα στην επίθεση και στην άμυνα, οι παίκτες εξαπολύουν στους εχθρούς μια σειρά επιθέσεων που βασίζονται σε κινήσεις ξιφομαχίας από τις κινεζικές πολεμικές τέχνες. Επιτεθείτε με μανία προτού αντικρούσετε τις προελάσεις του εχθρού σε άγριες, αιματηρές μάχες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κυκλοφορεί από σήμερα και ένα ειδικό demo, στο οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε τον τίτλο πριν την ώρα του και θα βρίσκεται “live” έως τις 26 Μαρτίου.

To Wo Long: Fallen Dynasty αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 3 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Δείτε το launch trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.