Σάρωσε το Wo Long: Fallen Dynasty – Νέα εντυπωσιακά στοιχεία πωλήσεων

Μάθαμε πόσοι το αγόρασαν και πόσοι το έπαιξαν μέσα από το Xbox Game Pass
28 Απριλίου 2023 22:55
Σάρωσε το Wo Long: Fallen Dynasty – Νέα εντυπωσιακά στοιχεία πωλήσεων

Το action RPG Wo Long: Fallen Dynasty, το οποίο αναπτύχθηκε από την Team NINJA με publisher από την Koei Tecmo, έφτασε μόλις δύο εντυπωσιακά ορόσημα. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι που έκανε το ντεμπούτο του στις αρχές του προηγούμενου μήνα έχει ξεπεράσει πλέον τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις, ενώ ο συνολικός αριθμός των παικτών ξεπερνάει τα 3,8 εκατομμύρια παγκοσμίως, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των εταιρειών.

Η τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στις θετικές κριτικές από τους κριτικούς και τους παίκτες, καθώς και στη διαθεσιμότητά του στο Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα, η οποία αύξησε σημαντικά τη βάση των παικτών του. Συγκεκριμένα, μπορούμε να υποθέσουμε πως τουλάχιστον 2.8 εκατομμύρια παίκτες το δοκίμασαν μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft στο PC ή το Xbox τους. Το παιχνίδι έλαβε επίσης αρκετές ενημερώσεις εγκαίρως για την αντιμετώπιση ορισμένων θεμάτων και τη βελτίωση των επιδόσεων.

Αυτή τη στιγμή η Team Ninja εργάζεται και σε περεταίρω μελλοντικές ενημερώσεις, αλλά και σε τρία πακέτα περιεχομένου που θα επεκτείνουν την ιστορία και το gameplay του παιχνιδιού. Οι λεπτομέρειες και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας αυτών των DLCs δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Wo Long: Fallen Dynasty  έρχεται από από τον Fumihiko Yasuda, τον παραγωγό του Nioh και τον Masaaki Yamagiwa, τον παραγωγό του Bloodborne. Το παιχνίδι αφηγείται τη δραματική, γεμάτη δράση ιστορία ενός στρατιώτη της πολιτοφυλακής που αγωνίζεται να επιβιώσει σε μια σκοτεινή φανταστική εκδοχή του Three Kingdoms. Τα υπερφυσικά στοιχεία σε συνδυασμό με την ξιφομαχία κινέζικου στιλ είναι μερικά μόνο από τα δυνατά σημεία του νέου RPG δράσης της Team NINJA.

Το Wo Long: Fallen Dynasty κυκλοφορεί από τις 3 Μαρτίου για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X/S.