Κατά τη διάρκεια του State of Play, η Team Ninja, η οποία μας χάρισε πρόσφατα το Ninja Gaiden 4 και το Nioh 3, επέστρεψε με μία πολύ συμαντική ανακοίνωση για τους λάτρεις των fighting παιχνιδιών.
Αναλυτικότερα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι μέσα στον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το Dead or Alive 6: Last Round που ουσιαστικά είναι η νέα έκδοση του πιο πρόσφατου κεφαλαίου, αλλά με διάφορα καλούδια, όπως στολές για τους χαρακτήρες. Ωστόσο, το μεγάλο νέο δεν είναι αυτό, είναι ότι η σειρά επιστρέφει και πάλι πιο ανανεωμένη από ποτέ.
Η εταιρία ανακοίνωσε ότι εργάζεται αυτή τη στιγμή στο νέο Dead or Alive, το 7ο κατά σειρά κεφάλαιο! Προς το παρόν δεν μοιράστηκε άλλες πληροφορίες, αλλά μάθαμε ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 5. Κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για το Dead or Alive 7 εκτός κι αν κάνει soft-reboot τη σειρά.
Παρακολουθήστε τα trailers παρακάτω.
Must Read
Το νέο God of War και όλα όσα ανακοίνωσε το PlayStation! | ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ
Χωρίς νέο trailer το Intergalactic: The Heretic Prophet…
Το God of War Laufey δεν είναι spin-off, αλλά το επόμενο "mainline" κεφάλαιο, σύμφωνα με την Santa Monica