Ο Hideo Kojima αποκαλύπτει γιατί τον περνούσαν για τρελό οι gaming εταιρίες

Διαβάστε τη νέα συνέντευξη που έδωσε ο θρυλικός δημιουργός
22 Δεκεμβρίου 2022 17:51
Ο Hideo Kojima αποκαλύπτει γιατί τον περνούσαν για τρελό οι gaming εταιρίες

Ο Hideo Kojima εργάζεται σε δύο παιχνίδια αυτόν τον καιρό, αφού εκτός από το Death Stranding 2, ετοιμάζει και ένα project σε συνεργασία με την Microsoft. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ελάχιστα γι’ αυτό το “cloud gaming project”, ωστόσο, ο θρυλικός δημιουργός έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Μιλώντας στο IGN, ο Hideo Kojima δήλωσε ότι είχε πλησιάσει κάποιες εταιρίες παλιότερα για να τους παρουσιάσει αυτό που έχει στο μυαλό του και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, νόμιζαν ότι είναι “τρελός”.

Το project που δουλεύουμε σε συνεργασία με την Microsoft, το σκέφτομαι για τουλάχιστον 5 ή 6 χρόνια. Αυτό το project απαιτεί κάποιες υποδομές που δεν χρειαζόντουσαν παλιότερα, οπότε μίλησα με πολλές μεγάλες εταιρίες και τους παρουσίασα αυτό που έχω στο μυαλό μου, αλλά νόμιζαν ότι είμαι τρελός.

Τελικά η Microsoft κατάλαβε αυτό που θέλω να κάνω και τώρα συνεργαζόμαστε μαζί πάνω σε αυτό. Είναι ένα εντελώς καινούργιο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που δεν έχει δει κανείς ποτέ ξανά. Περίμενα πάρα πολύ καιρό μέχρι να έρθει η μέρα και να ξεκινήσω να το δουλεύω. Με την απίστευτη cloud τεχνολογία της Microsoft και με την αλλαγή της τάσης στη βιομηχανία, είναι πλέον δυνατό να προκαλέσω τον εαυτό μου να κάνει αυτή την πρωτόγνωρη ιδέα.

Μπορεί να πάρει καιρό, αλλά ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα Xbox Game Studios και ελπίζω να σας έχουμε περισσότερα νέα στο μέλλον. Σας ευχαριστώ!

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο Hideo Kojima εργάζεται αυτόν τον καιρό στο Death Stranding 2, το οποίο αποκαλύφθηκε επίσημα στα The Game Awards 2022, ενώ παράλληλα δουλεύει και σε αυτό το project με την Microsoft. Αυτό φημολογείται πως ονομάζεται Overdose και παλιότερα είχαν διαρρεύσει κάποια πλάνα, αλλά τίποτα δεν είναι επίσημο.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.