Δείτε τα εντυπωσιακά γραφικά αυτού του νέου horror παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο project των δημιουργών του Fobia
17 Δεκεμβρίου 2022 20:21
Δείτε τα εντυπωσιακά γραφικά αυτού του νέου horror παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα ανάπτυξης Pulsatrix Studios, η οποία φέτος το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το Fobia - St. Dinfna Hotel, ένα horror παιχνίδι που έχετε δει από τους Unboxholics σε Solo Night Live Stream, μόλις αποκάλυψε το νέο της τίτλο.

Γνωρίστε, το Project A.I.D.A., ένα νέο survival horror παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας, το οποίο αναπτύσσεται με την τεχνολογίας αιχμής της Unreal Engine 5. Για την ώρα, το ανεξάρτητο στούντιο που εδρεύει στη Βραζιλία δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα σε ποιες πλατφόρμες πρόκειται να κυκλοφορήσει το παιχνίδι, στοιχεία για το gameplay ή πότε μπορούμε να το περιμένουμε.

Ωστόσο, η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα gameplay βίντεο δύο λεπτών, το οποίο όπως επισημαίνεται έχει τραβηχτεί σε πραγματικό χρόνο. Φυσικά, ο λόγος που το τονίζει αυτό η ομάδα είναι ο τεχνικός τομέας, ο οποίο μοιάζει πολύ εντυπωσιακός. Ειδικότερα, βλέπουμε ένα γεμάτο υγρασία σκοτεινό περιβάλλον που τα φώτα τρεμοπαίζουν, με το σύστημα φωτισμού, τις υφές και τα particle effects να είναι όλα άκρως ρεαλιστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το thumbnail του εν λόγω βίντεο έχει και ένα κομμάτι εικαστικού από το παιχνίδι, το οποίο μάλλον απεικονίζει μια από τις απειλές που θα κάνουν τις ζωές των παικτών δυσκολότερες. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.