The Callisto Protocol: Η ομάδα ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τα επι πληρωμή animations

Μετά τις αντιδράσεις των χρηστών
24 Νοεμβρίου 2022 15:28
The Callisto Protocol: Η ομάδα ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τα επι πληρωμή animations

Πριν μερικές ώρες έκανε το γύρο του διαδικτύου η λίστα με τα περιεχόμενα του Season Pass του The Callisto Protocol, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τη gaming κοινότητα.

Ο λόγος; Πέρα από ένα Story DLC, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν πολλά παιχνίδια, καθώς και μια συλλογή από skins, το Season Pass του Callisto Protocol περιλαμβάνει και επιπρόσθετα animations θανάτου για τον παίκτη και τους εχθρούς, καθώς και ένα επιπλέον δυσκολότερο mode, με περιορισμένα πυρομαχικά, λιγότερα health drops, προσαρμοσμένη δυσκολία και permadeath.

Η επίσημη περιγραφή έκανε πολλούς να νομίζουν πως η ομάδα έχει κρατήσει περιεχόμενο από το βασικό παιχνίδι για να το δώσει ως DLCs και μιας και το θέμα άρχισε να συζητιέται έντονα στα social media, ο director του τίτλου έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Αναλυτικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Glen A. Schofield δήλωσε:

Για να είμαστε ξεκάθαροι: Δεν κρατάμε τίποτα από το βασικό παιχνίδι για το Season Pass. Δεν έχουμε καν αρχίσει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το περιεχόμενο. Είναι όλα νέα πράγματα, πάνω στα οποία θα δουλέψουμε από το νέο έτος. Οι οπαδοί ζήτησαν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ θανάτους, οπότε το θέτουμε ως προτεραιότητα για την επόμενη χρονιά.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, όλα τα death animations, στα οποία εστίαζαν τα trailers μέχρι τώρα, θα βρίσκονται κανονικά στο παιχνίδι, με την ομάδα να σκοπεύει να εμπλουτίσει την εμπειρία με ακόμη περισσότερα του χρόνου.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το The Callisto Protocol αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.