God of War Ragnarok: Απίστευτο ρεκόρ πωλήσεων με το καλημέρα!

Ξεκίνημα με το δεξί για τον τίτλο
11 Νοεμβρίου 2022 22:03
God of War Ragnarok: Απίστευτο ρεκόρ πωλήσεων με το καλημέρα!

Μέσα στην πρώτη του μέρα στην αγορά, το God of War Ragnarok κατάφερε να σπάσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ πωλήσεων!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα πρώτα δεδομένα από την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν πως το ντεμπούτο του Ragnarok ήταν πραγματικά τεράστιο. Συγκεκριμένα, οι Day 1 πωλήσεις του στη συγκεκριμένη αγορά είναι ήδη μεγαλύτερες από τις πωλήσεις της launch εβδομάδας, οποιοδήποτε άλλου κεφαλαίου της σειράς.

Αυτό σημαίνει πως μέσα σε μια μέρα, το Ragnarok πούλησε περισσότερα retail αντίτυπα απ’ ότι πούλησε το God of War του 2018 σε μια ολόκληρη εβδομάδα. Το στατιστικό αυτό είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό αν λάβει κανείς υπόψη ότι αφορά μόνο τις retail πωλήσεις, μιας και πλέον το ποσοστό των gamers που προτιμούν το digital είναι πολύ υψηλότερο.

Μαζί με τις ψηφιακές πωλήσεις, το God of War Ragnarok αναμένεται να θέσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Για την ιστορία, το 55% των PS5 κονσολών που πωλήθηκαν αυτή την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν bundles με το νέο παιχνίδι της Sony Santa Monica.

Όσον αφορά την πορεία του προηγούμενου God of War, ήταν το 5ο εμπορικότερο παιχνίδι του PS5 το 2018, με μόνο τα Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops 4 και Marvel’s Spider-Man να το ξεπερνούν. Για τα δεδομένα του franchise, πλέον ο τίτλος του 2018 είναι το κεφάλαιο με τις υψηλότερες lifetime πωλήσεις, ένα ρεκόρ που μάλλον δε θα αργήσει να σπάσει το Ragnarok.


Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ και πληροφορίες για το Day One Patch πατώντας εδώ.