God of War Ragnarok – Δείτε το cosplay που εντυπωσίασε μέχρι και τους δημιουργούς

Ο Kratos παίρνει σάρκα και οστά!
10 Νοεμβρίου 2022 12:10
God of War Ragnarok – Δείτε το cosplay που εντυπωσίασε μέχρι και τους δημιουργούς

Ο γνωστός επαγγελματίας cosplayer ‘Maul Cosplay’ αποκάλυψε τη νεότερη δουλειά του που είναι αφιερωμένη στο God of War Ragnarok.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο cosplayer συνεργάστηκε με το PlayStation Γερμανίας, δίνοντας σάρκα και οστά στον κεντρικό πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, τον Kratos. Το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που σχολιάστηκε μέχρι και από τον αρχικό δημιουργό του reboot της σειράς, τον Cory Barlog, ο οποίος μέσα από τα social media χαρακτήρισε το cosplay: «Εξαιρετικό».

Η δουλειά του Maul Cosplay εντυπωσιάζει χάρη στη λεπτομέρειά της. Κάθε πτυχή της πανοπλίας του Kratos έχει λάβει την απαραίτητη προσοχή, με χρήση δέρματος και μετάλλου. Φυσικά, δε λείπει η πυκνή γενειάδα και το ξυρισμένο κεφάλι, αλλά ούτε και το Leviathan Axe. Μάλιστα, ο cosplayer κυριολεκτικά σκάλισε σε πηλό του μύες που φόρεσε στη φωτογράφιση, για να μπορέσει να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ‘θεϊκό’ σώμα του Kratos.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το φωτογραφικό υλικό.

Δείτε το εντυπωσιακό God of War Ragnarok cosplay του Maul Cosplay

Η αντίδραση του δημιουργού του God of War, Cory Barlog:

To God of War Ragnarok, η πολυαναμενομένη αποκλειστική κυκλοφορία των PS4 και PS5 βρίσκεται πλέον στα ράφια των καταστημάτων. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ και πληροφορίες για το Day One Patch πατώντας εδώ.