God of War Ragnarok – Ο επικεφαλής του Xbox λέει συγχαρητήρια στο PlayStation

Δείτε το μήνυμα του Phil Spencer
09 Νοεμβρίου 2022 17:00
God of War Ragnarok – Ο επικεφαλής του Xbox λέει συγχαρητήρια στο PlayStation

To God of War Ragnarok, η πολυαναμενομένη αποκλειστική κυκλοφορία των PS4 και PS5 βρίσκεται πλέον στα ράφια των καταστημάτων. Θέλοντας, να γιορτάσει τη στιγμή αυτή, λοιπόν, η ομάδα ανάπτυξης Sony Santa Monica είχε στήσει σε μια γωνιά των γραφείων της μια μεγάλη αντίστροφη μέτρηση. Λίγο πριν αυτή φτάσει στο μηδέν, ο επικεφαλής του στούντιο, Cory Barlog, αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το «Ragnarok έφτασε».

Με αφορμή αυτή τη δημοσίευση, ο Phil Spencer συνεχάρη δημόσια το PlayStation, με ένα θερμό μήνυμα για τον Cory και την ομάδα του. Μάλιστα, ο επικεφαλής του Xbox δήλωσε πως ανυπομονεί να παίξει το παιχνίδι, τονίζοντας:

Συγχαρητήρια σε εσένα και στην ομάδα της Sony Santa Monica για την κυκλοφορία ενός σπουδαίου παιχνιδιού. Πραγματικά ανυπομονώ να το παίξω.

Η εν λόγω ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω:

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ και πληροφορίες για το Day One Patch πατώντας εδώ.