Πώς θα ήταν το Naruto ως live-action ταινία – Δείτε αυτό το εκπληκτικό concept βίντεο

Έχει γίνει viral από τον Ιούλιο που κυκλοφόρησε
18 Οκτωβρίου 2022 12:26
Πώς θα ήταν το Naruto ως live-action ταινία – Δείτε αυτό το εκπληκτικό concept βίντεο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν μία live-action ταινία βασισμένη στο θρυλικό Naruto; Ε λοιπόν, το YouTube κανάλι με ονομασία “The Trailers” μπορεί να σας δείξει πώς θα μπορούσε να είναι ένα τέτοιο φιλμ, μιας και έχει ανεβάσει εδώ και λίγο καιρό ένα Concept trailer.

Πρόκειται για ένα live-action βίντεο που θέλει να σας δείξει πώς θα ήταν το δημοφιλές manga/anime αν γινόταν ταινία. Το βίντεο έχει γίνει αρκετά viral από τον Ιούλιο που είχε κυκλοφορήσει, με σχεδόν 200.000 likes και 6,000 σχόλια και 6,5 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε εικόνες από αυτό το concept:

Να σας πούμε κάπου εδώ ότι πρόκειται για ένα concept βίντεο, δηλαδή ένα «ψεύτικο» βίντεο, που έχει σκοπό μόνο να σας εντυπωσιάσει και τίποτα παραπάνω.

Μερικές πληροφορίες για το Naruto σύμφωνα με το Wikipedia:

Το Naruto είναι σειρά manga, η οποία έχει μεταφερθεί και στη μικρή οθόνη ως anime. Δημιουργός του manga είναι ο Masashi Kishimoto. Το manga πρωτοεκδόθηκε το 1999 στο 43o τεύχος του περιοδικού Weekly Shōnen Jump και έχει μεταφραστεί στα αγγλικά. Ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2014, ύστερα από 15 χρόνια.

Το ομώνυμο anime έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2002 και τελείωσε τον Μάρτιο του 2017. Το Naruto είναι το τρίτο πιο πετυχημένο manga σε πωλήσεις παγκοσμίως, καθώς έχει πουλήσει πάνω από 220 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η πλοκή χωρίζεται σε δύο μεγάλες χρονικές περιόδους, οι οποίες απέχουν χρονικά δυόμισι χρόνια. Ανάμεσά τους παρεμβάλλεται μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν (έξι κεφάλαια στο manga), γνωστή ως Kakashi Gaiden, η οποία φωτίζει τη μυστηριώδη παιδική ηλικία ενός σημαντικού χαρακτήρα της σειράς, του Hatake Kakashi.

Πραγματεύεται την προσπάθεια ενός νεαρού, με το όνομα Uzumaki Naruto, να κερδίσει μια θέση στον κόσμο των ninja επηρεάζοντας στην προσπάθειά του αυτή καταλυτικά τις ζωές των γύρω του. Χαρακτήρες μένουν μετέωροι ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, μέχρι να κληθούν να αξιολογήσουν τη ζωή τους και να λάβουν αποφάσεις ως προς το ποιοι θέλουν πραγματικά να είναι.

Ολόκληρο το πρώτο μέρος του manga έχει μεταφερθεί στη μικρή οθόνη ως σειρά anime με την ονομασία Naruto. Στις 15 Φεβρουαρίου, η σειρά επέστρεψε ξανά στην πλοκή του δεύτερου μέρους του manga με τον τίτλο Naruto: Shippūden (Naruto: the Hurricane Chronicles).

Η αρίθμηση των επεισοδίων ξεκινά και πάλι από τον αριθμό 1, εφόσον επισήμως η σειρά Naruto ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Επίσης έχουν βγει δέκα ταινίες, μερικά επεισόδια OVA, αλλά και βιντεοπαιχνίδια. Τη δημιουργία της σειράς επιμελήθηκε το Studio Pierrot. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το concept trailer του Naruto. Εσείς θα θέλατε μία τέτοια ταινία βασισμένη στο θρυλικό franchise; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: