Ο director του Castlevania ξεκίνησε και αυτός με… Naruto!

Δείτε το πρώτο animation test του Samuel Deats
09 Ιουνίου 2020 16:36
Ο director του Castlevania ξεκίνησε και αυτός με… Naruto!

Η πορεία ενός animator στην anime βιομηχανία σίγουρα έχει και αυτή αρκετές δυσκολίες. Τώρα, ο Samuel Deats, σκηνοθέτης και ταλαντούχος animator του εξαιρετικά δημοφιλούς Castlevania του Netflix έρχεται να μοιραστεί τη δική του ιστορία. Συγκεκριμένα, ο Deats συνήθως μέσω του Twitter λογαριασμού του προσπαθεί να βοηθήσει άλλους καλλιτέχνες σε αυτόν τον χώρο, έτσι ώστε να βελτιωθούν και να γίνουν ακόμη καλύτεροι στην δουλειά τους.

Φυσικά και ο σκηνοθέτης για να γίνει ένας τόσος καλός animator χρειάστηκε πολύ κόπο και ιδρώτα και από ότι φαίνεται η αφετηρία για αυτό το μονοπάτι ήταν το Naruto. Ο Deats μοιράστηκε μέσω του Twitter του το πρώτο animation test που έκανε σε ηλικία 19 χρονών.

Δεν μπορώ να βρω αυτά που δημιούργησα στο λύκειο, όμως βρήκα το πρώτο μου animation απ' όταν ήμουν 19. Εννοείται πως είναι ένα Naruto fan animation.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο σκηνοθέτης μας δείχνει ένα project που έκανε σε ηλικία 19 ετών και έπειτα την συγκρίνει και με την τωρινή του δουλειά στο Castlevania. Αναμενόμενα, η εξέλιξή του είναι φανταστική.