ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Naruto γίνεται live-action ταινία!

Πήρε το πράσινο φως από την Lionsgate
25 Φεβρουαρίου 2024 17:37
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Naruto γίνεται live-action ταινία!

Τον περασμένο Νοέμβριο σάς είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο, ότι μετά τον τεράστιο χαμό που έκανε το live-action σόου του One Piece, πολλές εταιρίες θέλησαν ένα “κομμάτι από την τούρτα” και μάλλον επόμενο θα είναι το Naruto. Υπήρχαν ρεπορτάζ που έλεγαν ότι η live-action εκδοχή της θρυλικής anime σειράς είναι στα σκαριά και τώρα είναι και επίσημο. 

Αναλυτικότερα, η Lionsgate έδωσε το πράσινο φως για να φέρει την live-action ταινία του Naruto με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να την αναλαμβάνει ο Destin Daniel Cretton, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός από τη δουλειά του στο Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Marvel. 

Ο σκηνοθέτης έχει ήδη συναντηθεί με τον δημιουργό του Naruto, Masashi Kishimoto, ο οποίος θα επιβλέπει την παραγωγή της ταινίας. Μία παραγωγή που θα αναλάβει η Arad Productions και οι Avi Arad, Ari Arad και Emmy Yu . 

Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκε ο Cretton λέγοντας τα εξής:  

Ήταν πραγματικά τιμή του να γνωρίσω τον Kishimoto-san στο Τόκιο και να ακούσω το εκτεταμένο όραμά του για τη δημιουργία του. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε και θα φέρουμε το Naruto στη μεγάλη οθόνη. 

Προς το παρόν, αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που γνωρίζουμε για το project, του οποίου τη διανομή θα αναλάβει η Lionsgate. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κανένα μέλλος του cast, ούτε η επίσημη πλοκή. 

Για την ιστορία, το Naruto πραγματεύεται την προσπάθεια ενός νεαρού, με το όνομα Uzumaki Naruto, να κερδίσει μια θέση στον κόσμο των νίντζα, επηρεάζοντας στην προσπάθειά του αυτή καταλυτικά τις ζωές των γύρω του. Χαρακτήρες μένουν μετέωροι ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, μέχρι να κληθούν να αξιολογήσουν τη ζωή τους και να λάβουν αποφάσεις ως προς το ποιοι θέλουν πραγματικά να είναι. 

Το manga πρωτοεκδόθηκε το 1999 στο 43o τεύχος του περιοδικού Weekly Shōnen Jump και έχει μεταφραστεί στα αγγλικά. Το ομώνυμο anime έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2002 και τελείωσε τον Μάρτιο του 2017. Ειδικότερα, ολόκληρο το πρώτο μέρος του manga έχει μεταφερθεί στη μικρή οθόνη ως anime σειρά με την ονομασία Naruto. Στις 15 Φεβρουαρίου του 2007, η σειρά επέστρεψε ξανά στην πλοκή του δεύτερου μέρους του manga, με τον τίτλο Naruto: Shippūden.

Tags: