Naruto: Μάλλον έρχεται ολοκαίνουργιο παιχνίδι από την Bandai Namco

Το trademark που άναψε φωτιές
14 Νοεμβρίου 2022 17:41
Naruto: Μάλλον έρχεται ολοκαίνουργιο παιχνίδι από την Bandai Namco

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αφορά την Bandai Namco και το θρυλικό franchise του Naruto. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το gematsu, μόλις κατατέθηκε ένα νέο εμπορικό σήμα στην Ευρώπη, με ένα παιχνίδι που ονομάζεται Ultimate Ninja Storm Connections.

Όπως φαίνεται, το Connections θα είναι το επόμενο κεφάλαιο όσον αφορά τα παιχνίδια του Naruto και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί σύντομα από την εταιρία. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες γι’ αυτό το παιχνίδι.

Το "Ultimate Ninja Storm" είναι ο υπότιτλος των βιντεοπαιχνιδιών Naruto της Bandai που αναπτύχθηκαν από την CyberConnect2. Το πιο πρόσφατο της σειράς είναι το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2016 για τα PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam, ενώ αργότερα έφτασε και στο Nintendo Switch.

Το 2012 και το 2014 κυκλοφόρησαν και τα Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations και Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution αντίστοιχα. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το 4ο κεφάλαιο και φαίνεται ότι ήρθε ο καιρός, οι fans να απολαύσουν και στη νέα γενιά ένα παιχνίδι βασισμένο σε αυτό το franchise.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.