One Piece Red: Νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας στις αίθουσες

Το Crunchyroll ανέλαβε τη διανομή του παγκοσμίως
12 Σεπτεμβρίου 2022 23:25
One Piece Red: Νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας στις αίθουσες

Το Crunchyroll ανακοίνωσε την ημερομηνία διανομής του νέας ταινίας του One Piece στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο, συνοδεύοντάς τη με ένα νέο trailer. 

Ο λόγος για το One Piece Film RED, το οποίο θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ και του Καναδά στις 4 Νοεμβρίου, ενώ στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αυστρία και τη Γερμανία θα προβάλλεται από τις 13 Οκτωβρίου. Όλον αυτόν τον καιρό η ταινία έχει σαρώσει τις αίθουσες της Ιαπωνίας όπου μέχρι πριν από μερικές ημέρες είχε φέρει περί τα $93 εκατ. στο box office. 

Η Toei Animation που είναι παραγωγός του One Piece Red -μαζί με τον δημιουργό του, Eiichiro Oda φυσικά, σε συνεργασία με το Crunchyroll, θα διεξάγει μια ειδική πρεμιέρα στις ΗΠΑ για τις 6 Οκτωβρίου εκεί όπου θα προβάλλει την ταινία τόσο σε υποτιτλισμένη όσο και σε dubbed βερσιόν. 

Τη σκηνοθεσία της 15ης ταινίας του franchise υπογράφει ο Goro Taniguchi (One Piece Defeat Him! The Pirate Ganzack! OVA) σε σενάριο του Tsutomu Kuroiwa (One Piece Film: Gold).

Η σύνοψη του έχει ως εξής: 

Η Uta, η πιο αγαπημένη τραγουδίστρια στον κόσμο, της οποίας η φωνή έχει περιγραφτεί ως "απόκοσμη", είναι γνωστή πως κρύβει την ταυτότητά της όταν εμφανίζεται. Τώρα, για πρώτη φορά, θα αποκαλύψει τον εαυτό της στον κόσμο σε μια ζωντανή συναυλία. Με το Navy να παρακολουθεί στενά, ο χώρος γεμίζει με τους θαυμαστές της Uta, ανάμεσά τους ενθουσιασμένοι πειρατές και οι Straw Hats με επικεφαλής τον Luffy, που ήρθαν απλά για να απολαύσουν την ηχηρή της παράσταση, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να ακουστεί η φωνή που όλος ο κόσμος περίμενε. Η ιστορία ξεκινά με τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι είναι η κόρη του αινιγματικού Shanks.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer: 

Tags: