Η νέα animated ταινία του Mortal Kombat έχει ξύλο και ό,τι άλλο φαντάζεστε (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα γίνει διαθέσιμη μέσα στη χρονιά
11 Αυγούστου 2022 18:19
Η νέα animated ταινία του Mortal Kombat έχει ξύλο και ό,τι άλλο φαντάζεστε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα τη νέα animated ταινία της και αυτή τη φορά επικεντρώνεται στο σύμπαν του θρυλικού Mortal Kombat. Ο λόγος γίνεται για το Mortal Kombat Legends: Snow Blind, το οποίο μόλις απέκτησε νέο trailer και επικεντρώνεται στον χαρακτήρα, Kenshi.

Η ταινία γενικά θα επικεντρώνεται σε αυτόν τον χαρακτήρα, ο οποίος έχει προκαλέσει σε μάχη τον Kano, αφού έβαλε σκοπό να διατάξει όλο το Earthrealm. Ωστόσο, ο Kenshi χάνει από αυτόν τον αγώνα όχι μόνο τη μάχη, αλλά και τον όρασή του και πλέον ζητάει βοήθεια από τον Kuai Liang (Sub-Zero).

Ο πρωταγωνιστής των The Good Place και Top Gun Maverick, Manny Jacinto δίνει τη φωνή του στον Kenshi, με τους David Wenham, Ron Yuan, Keith Silverstein, Courtenay Taylor, Yuri Lowenthal, Artt Butler, Imari Williams, Patrick Seitz και Debra Wilson να πρωταγωνιστήσουν επίσης. Στη σκηνοθεσία έχουμε εδώ τον Rick Morales, σε ένα σενάριο που έγραψε ο Jeremy Adams.

Προς το παρόν, το Mortal Kombat Legends: Snow Blind δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα γίνει διαθέσιμο μέσα στη χρονιά. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.