Αυτή είναι η νέα ταινία Pokémon που έρχεται στο Netflix - Δείτε το trailer

Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο Poke fans!
09 Αυγούστου 2022 22:37
Αυτή είναι η νέα ταινία Pokémon που έρχεται στο Netflix - Δείτε το trailer

Η The Pokémon Company ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια Pokémon ταινία που θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Netflix τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο λόγος για το Pokémon: The Arceus Chronicles, που όπως προδίδει και το όνομά του θα βάλει σε πρώτο πλάνο την ιστορία του διάσημου θρυλικού Pokémon, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στο παιχνίδι Pokémon Legends: Arceus του Nintendo Switch. 

Παράλληλα δημοσίευσε και το επίσημο trailer του "The Arceus Chronicles" το οποίο αποκαλύπτει την επιστροφή του Brock αλλά και γνώριμων εχθρών. Έτσι ο Ash, μαζί με τους Goh, Dawn και Brock θα πρέπει να συνεργαστούν για να νικήσουν τα απομεινάρια της διαβολικής Team Galactic, σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για τη διάσωση της περιοχής του Sinnoh. 

Ουσιαστικά πρόκειται για την αγγλική μεταγλώττιση του 'Pokémon Journeys: The Series", το οποίο πλέον κυκλοφορεί συμπτυγμένο ως ταινία αντί για τέσσερα επεισόδια, όπως είχε προβληθεί στην Ιαπωνία. 

Το Pokémon: The Arceus Chronicles θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer.