Το Netflix αποκαλύπτει τον Πινόκιο του Guillermo del Toro με ένα παραμυθένιο trailer

Το stop-motion animation φιλμ έρχεται τον Δεκέμβριο στην streaming υπηρεσία
27 Ιουλίου 2022 23:17
Το Netflix αποκαλύπτει τον Πινόκιο του Guillermo del Toro με ένα παραμυθένιο trailer

Ύστερα από ένα σύντομο teaser πριν από μερικούς μήνες, το Netflix κυκλοφόρησε τώρα το νεότερο trailer του "Πινόκιο" δια χειρός Guillermo Del Toro, το οποίο είναι άκρως παραμυθένιο, όπως θα δείτε παρακάτω.

Πρόκειται για το γνώριμο παραμύθι μόνο που ο βραβευμένος Μεξικανός σκηνοθέτης των "The Shape of Water" και "Pan's Labyrinth" θα μεταφέρει με το δικό του χρυσό άγγιγμα και ευαίσθητη ματιά, ενώ το stop-motion animation του πραγματικά προδίδει πως η ταινία θα είναι χάρμα οφθαλμών.

 Δείτε το trailer του Guillermo Del Toro's Pinocchio: 

Στο cast δανείζουν τις φωνές τους οι: Ewan McGregor ως Γρύλος, David Bradley ως Τζεπέτο και ο πρωτοεμφανιζόμενος Gregory Mann ως Πινόκιο. Το υπέρλαμπρο καστ συμπληρώνουν: ο Finn Wolfhard, η βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett, ο John Turturro, ο Ron Perlman, ο Tim Blake Nelson, ο Burn Gorman, καθώς και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Christoph Waltz και Tilda Swinton.

Η λεζάντα του Netflix αναφέρει :

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο διασκευάζει το κλασικό ιταλικό παραμύθι του ΠΙΝΟΚΙΟ σε μια stop-motion μουσική περιπέτεια. Ακολουθήστε τις σκανταλιάρικες περιπέτειες του Πινόκιο καθώς προσπαθεί να γίνει ένα αγόρι με σάρκα και οστά.

Το σενάριο του Πινόκιο το ανέλαβε ο Del Toro μαζί με τον Patrick McHale, ενώ στη μουσική θα δουλέψει ο ελληνικής καταγωγής Alexandre Desplat, ο οποίος έχει διακριθεί στο παρελθόν και με ένα βραβείο Όσκαρ.

Ο "Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο" όπως θα ονομάζεται στα ελληνικά, θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αποκλειστικά μέσα από το Netflix.